Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Benzin döküp yaktılar

15 Mayıs 2013 Çarşamba günü yayınlandı Adapazarı ilçesinde üvey yeğenini, üzerine döktüğü benzini yakarak yaraladığı iddia edilen zanlı, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yenigün Mahallesi'nde benzinle yakılarak ağır yaralanan Aslı C'nin annesinin ifadesine başvurdu.

Annenin ifadesinde, "kızının daha önce üvey amcası Tayfun B. ile tartıştığını" söylemesi üzerine, bu kişinin Erenler ilçesinde bir barakada saklandığını belirleyen ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan Tayfun B, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Öte yandan, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Aslı C'nin, vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Muhabir: Salih Eren-Mehmet Özcan

Yayıncı: Murat Paksoy


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı