Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Servis otobüsü faciası

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı Sancaktepe’de şerit ihlali yaptığı ileri sürülen kamyonetin karşı yönden gelen bir minibüsle kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Eyüp Sultan Mahallesi Samandıra Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Ankara istikametine seyreden Ramazan Ö. yönetimindeki kamyonet, bilinmeyen bir nedenle şerit ihlali yaptı. Bir süre bu şekilde ilerleyen kamyonet, Edirne istikametine doğru seyir halindeki Medet Budulgan yönetimindeki minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu minibüs sürücüsü Budulgan, aynı araçtaki Erman Çimen ile kamyonetin sürücüsü Ramazan Ö. yaralandı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Öte yandan, meydana gelen kazanın ardından kazanın çevredeki bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, minibüs ile şerit ihlali yapan kamyonetin çarpışma anı görülüyor. Kazanın etkisiyle ortalık toz duman olurken kazanın şiddetiyle her iki araçtan savrulan parçaların yola savrulduğu dikkat çekiyor. Görüntüler, çevredeki vatandaşların olay yerine yardım amacıyla koşturmalarıyla sürüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı