Haber Arşivi

Kayseri Elit Voleybol Spor Midi Erkeklerde Sampiyon Oldu

Kayseri Elit Voleybol Spor Midi erkeklerde sampiyon oldu.

3 Mart 2024 Pazar   09:33:56

Aydin'da Çalinan Araç Denizli'de Bulundu

Aydin’in Buharkent ilçesinde anahtari üzerinde bulunan ve çalinan otomobil, jandarma ekiplerinde Denizli’de bulundu.

3 Mart 2024 Pazar   09:33:55

Tatvan'da Fotograf Ve Arama Kurtarma Malzemeleri Sergisi Düzenlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Afet ve Acil Durum Il Müdürlügü (AFAD) tarafindan 1-7 Mart Deprem Haftasi münasebetiyle fotograf ve arama kurtarma malzemeleri sergisi düzenlendi.

3 Mart 2024 Pazar   09:33:54

Tavlasoglu; 'Hep Birlikte Aziziye Için Çalisacagiz'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Zafer Tarikdaroglu, Erzurum’un Aziziye ilçesinde esnaf ve partililerle bir araya geldi. AK Parti Belediye Baskan adayi Eyüp Tavlasoglu birlik ve beraberlik mesaji verdi.

3 Mart 2024 Pazar   09:33:24

Erzurum'da Tüberküloz Zirvesi

Erzurum’da ilgili kurumlarin katilimiyla 2024 yilinda tüberküloz ile ilgili yapilacak çalismalar masaya yatirildi.

3 Mart 2024 Pazar   09:33:23

Kocaeli'de Kadin Festivali Coskusu Yasanacak

Kocaeli’de Anne Sehir Kadin Festivali, 5 Mart Sali günü Gebze’de, 9 Mart’ta ise Izmit’te düzenlenecek.

3 Mart 2024 Pazar   09:31:19

Is Güvenligi Uzmani Demirbilek'ten Çalisanlara Ve Firmalara Uyari

Aydin ve çevresinde Is Güvenligi Uzmani olarak hizmet veren A Sinifi Is Güvenligi Uzmani Muharrem Demirbilek, çalisanlara ait özel bilgi ve belgelerin gayri yasal olarak paylasilmasinin hem çalisan hem de is yeri sahipleri için ciddi sikinti oldugunu belirtti. Son zamanlarda yasanan pek çok dolandiricilik olayinin çalisanin özel bilgilerinin paylasilmasi sonucu yasandigini kaydeden Demirbilek, “Günümüzde veri ve bilgi güvenligi is güvenligi kadar önemli bir hale geldi. Bu nedenle çalisanin bilgilerinin korunmasi da hayati önem tasimaktadir” dedi.

3 Mart 2024 Pazar   09:31:18

Galatasaray HDI Sigorta Açiklamasi 3 - Develi Belediyespor Açiklamasi 0

Develi Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi 22. haftasinda Galatasaray’a konuk oldu. Develi Belediyespor salondan 3-0’lik maglubiyetle ayrildi.

3 Mart 2024 Pazar   09:29:10

Pendik'te Yarali Tilkinin Imdadina Belediye Ekipleri Yetisti

Pendik Kurnaköy otoban baglanti yolunda otomobilin çarpmasi sonucunda yaralanan tilkinin imdadina Pendik Belediye ekipleri kostu. Gerekli kontrolleri yapilan tilki, tedavi islemleri sonrasi yaban hayatina salinmasi için Doga Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edildi.

3 Mart 2024 Pazar   09:27:03

Baskan Hürriyet Açiklamasi 'Her Daim Esnafimizin Yanindayiz'

Pazarci esnafini ziyaret eden Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, "Pazarci esnafimizin sorunlarini çözmek adina her zaman samimiyetle gayret ediyoruz. Her daim esnafimizin yanindayiz" dedi.

3 Mart 2024 Pazar   09:26:33

Uzmanlar Uyariyor Açiklamasi '500 Milyona Yakin Isitme Kayipli Insan Var, Erken Tedavi Önemli'

Türk Kulak Burun Bogaz ve Bas Boyun Cerrahisi Dernegi Genel Sekreteri Prof. Dr. Özgür Yigit, 3 Mart Dünya Kulak ve Isitme Günü’nde toplumsal farkindaligin saglanmasinin büyük önem tasidigina dikkati çekti. Prof. Dr. Yigit, “2004’ten beri devam eden yeni dogan isitme taramasi ülkemiz için gurur vesilesi, yüzde 90‘larin üzerinde bir oran var. Bazi aileler yeni bir tedavi olacak mi diye isitme cihazindan ve koklear implanttan kaçiniyor, bu dogru degil. Su anda dünyada 500 milyona yakin az ya da çok isitme kayipli insan var. Ileride her 5 kisiden birinde az ya da çok isitme kaybi olma ihtimali var. Isitme kaybi demansi tetikleyen faktörlerden de bir tanesi, olustuysa en kisa sürede tedavisine bakmamiz lazim” dedi.

3 Mart 2024 Pazar   09:24:58

Kars'ta Jandarmanin Uygulamalari Sürüyor

Kars’ta jandarma ekiplerince yapilan yol kontrolü ve asayis uygulamalari araliksiz sürüyor. Jandarma ekiplerince yapilan uygulamalar, vatandaslar arasinda da memnuniyetle karsilaniyor.

3 Mart 2024 Pazar   09:24:28

'Cingöz' Artik Göremeyecek

Bursa’da yaklasik 3 hafta önce kisi ya da kisilerce gözlerinden yaralanan ‘Cingöz’ isimli sokak köpegi tedavi altina alindi. Bundan sonra hiç görme ihtimali olmayan Cingöz, hayatini bir barinakta sürdürecek.

3 Mart 2024 Pazar   09:24:27

Türkiye'nin Birçok Noktasindan Gelen Off-Road Tutkunlari Istanbul'da Bulustu

Türkiye’nin birçok noktasindan yola çikarak Istanbul’da bir araya gelen off-road tutkunlari yarisarak hünerlerini sergiledi. Ekstrem sporseverlerin bulustugu etkinlikte renkli görüntüler olustu. Olusturulan parkur ve soförlerin yasadigi zorluklar dron ile görüntülendi.

3 Mart 2024 Pazar   09:22:22

Pehlivan, AYMAS Esnafi Ile Bulustu

Cumhur Ittifaki Efeler Belediye Baskan Adayi Burak Pehlivan, AYMAS Galericiler sitesi esnafiyla bir araya geldi. Pehlivan ““Bizim gönlümüzün ve belediye makamimizin kapilari vatandaslarimiza her zaman açik olacak’’ dedi.

3 Mart 2024 Pazar   09:20:16

Yaklasik 670 Kisinin Yasadigi Köyde 500 Kisi Ayni Sofrada Bulustu

Aydin’in en eski köylerinden biri olan Kösk Ilçesine bagli Yavuzköy’de sehitler için düzenlenen yemekte yüzlerce kisi ayni sofrada bulustu. Köylülerle ayni sofrada yemek yiyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, köylülerin gönlünü aldi.

3 Mart 2024 Pazar   09:18:08

Sultan 2. Mahmud'un Mirasini Talan Ettiler Açiklamasi 196 Yillik Samlar Bendi Definecilerin Hedefi Oldu

Arnavutköy’de Sultan 2. Mahmud tarafindan yaptirilan Samlar Bendi, definecilerin hedefi oldu. Çevresinde kaçak kazi yapilarak çukurlarin birakildigi 196 yillik su bendinin ugradigi tahribat havadan görüntülendi. Tarihi bent hakkinda bilgi veren Tarihçi Zafer Bilgi, “Samlar Bendi’nin yaklasik 200 yillik tarihi yapisinin bugüne geldigine sahitlik edebiliyoruz. Samlar Bendi maalesef definecilerin ugrak yeri oldu. Insanlarin böyle yerlerde ‘acaba hazine çikar mi’ düsüncesiyle tahribata girmeleri çok sikintili. Samlar Bendi civarindaki definecilerin zarar verdigi yerlerin aslina uygun olarak restore edilmesi gerekiyor” dedi.

3 Mart 2024 Pazar   09:18:07

Nursaçan Ve Aygül Çayirovalilar Ile Bulustu

Çayirova Belediyesi’nin düzenledigi "Ramazan Ayina Dogru" programlari kapsaminda Necmettin Nursaçan ve Sair Mustafa Aygül, vatandaslar ile bir araya geldi.

3 Mart 2024 Pazar   09:16:00

Yurtta Hava Durumu

Yapilan son degerlendirmelere göre, yurt genelinin parçali, yer yer çok bulutlu, Marmara’nin güney ve dogusu, (Eskisehir hariç) Iç Anadolu, Bati ve (Ordu hariç) Orta Karadeniz, Güneydogu Anadolu’nun kuzeyi, Orta ve Dogu Akdeniz’in iç kesimleri ile Adana’nin bati, İçel’in dogu çevrelerinin yagmur ve saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

3 Mart 2024 Pazar   09:15:59

Posali Ve Yüksek Lifli Besinler Kalin Bagirsak Kanseri Riskini Azaltiyor

Dünyada her 5 kisiden biri kansere yakalandigini belirten Beslenme ve Diyet Uzmani Dyt. Hande Güngör, 2020 yilinda ise Türkiye’de en sik görülen ilk 5 kanser türünden biri kolorektal kalin bagirsak kanseri oldugunu söyledi.

3 Mart 2024 Pazar   09:06:26

İşte Gülşen Bubikoğlu'nun son hali!

Yaban filmi ile başladığı oyunculuk kariyeri boyunca hem güzelliği hem yeteneğiyle adından sık sık söz ettiren Gülşen Bubikoğlu, uzun bir süre önce setlere veda etti. Ancak Gülşen Bubikoğlu, aktif kullandığı sosyal medya hesabıyla hayranlarıyla hep etkileşim halinde kaldı. Yeşilçam yıldızı, Instagram hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu son olarak "Nostalji" notuyla eski bir pozunu yayınladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı. Gülşen Bubikoğlu'nun paylaşımının ardından gözler son haline çevrildi. İşte detaylar...

3 Mart 2024 Pazar   09:04:54

Esra Tokelli, Kaz Cigeriyle Kars'ta Sov Yapti

“Tarihi Kimligi ile Kars Kenti Projesi” çerçevesinde düzenlenen Uluslararasi Kars Konferansi ve Tanitim Etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Bir yemek programinda birinci olan Esra Tokelli’nin yemek sovu renkli görüntüler ortaya çikardi.

3 Mart 2024 Pazar   09:04:21

Çocuklarin Yüzünü Güldüren Oyun Çadiri

Kirikkale’de belediye tarafindan ücretsiz olarak kurulan oyun çadirina gelen çocuklar, hafta sonu tatilinde eglenceli vakit geçirdi.

3 Mart 2024 Pazar   09:02:16

Spil Milli Parki En Kalabalik Grubunu Agirladi

Manisa Spil Dagi Milli Park Müdürlügü tarafindan "Tabiat Turizmi" etkinlikleri kapsaminda, Turgutlu ilçesindeki Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu ögrencileri ile ögretmenlerinden olusan yaklasik 400 kisilik gruba yönelik Milli Park’ta etkinlik düzenlendi. Simdiye kadar Spil Milli Parki’ni ziyaret eden en kalabalik ögrenci toplulugu olan gruba, Milli Park’in fauna ve florasi tanitildi.

3 Mart 2024 Pazar   09:00:08

Çivril Devlet - Millet Isbirligiyle 2 Yeni Saglik Tesisine Kavustu

Denizli’nin Çivril ilçesi devlet-millet isbirligi ile iki yeni saglik tesisine kavustu. Saglik Bakanligi tarafindan yaptirilan Çivril Merkez 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu ile Kiralan Haci Osman Gümüs Acil Saglik Hizmetleri Istasyonlari düzenlenen törenle hizmete açildi. Saglik Bakanligi tarafindan Denizli’ye tahsis edilen tam donanimli ambulanslar da yeni açilan istasyonlarda kullanilmak üzere istasyon sorumlularina teslim edildi.

3 Mart 2024 Pazar   08:58:03

 1  2  ...  18  19  20  21