Haber Arşivi

Mahsun Kırmızıgül icralık oldu!

Oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, kişilik haklarına saldırdığı iddiasıyla Mesut Uçakan'a açtığı manevi tazminat davasını takip etmeyince icralık oldu. Sanatçı, hakkında çıkarılan icra ödeme emrine ilişkin avukatlık ücretini ödemez veya mal varlığı beyanında bulunmazsa hapis cezasına çarptırılacak.

23 Temmuz 2022 Cumartesi   00:50:52

Millet İttifakı'nda çatlak! Yeni kriz İstanbul Sözleşmesi!

Muhalefet kanadında İstanbul Sözleşmesi krizi yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidara gelmeleri durumunda İstanbul Sözleşmesi'ni yeniden yürürlüğe koyacaklarını belirtirken, ittifak ortakları Saadet Partisi'nden tam tersi yönde bir açıklama geldi. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "İktidara gelirsek İstanbul Sözleşmesi nasıl kaldırıldıysa İstanbul Sözleşmesi’ne bağlı bütün uygulamaları da Allah’ın izniyle kaldırmış olacağız." ifadelerini kullandı.

23 Temmuz 2022 Cumartesi   00:45:55

Tüm dünyanın gözü önünde öldürülmüştü! Cenaze töreni Japonya'da krize neden oldu!

Geçtiğimiz günlerde tüm dünyanın gözü önünde suikaste uğrayan Japonya eski başbakanı Şinzo Abe için düzenlenmesi planlanan cenaze töreni ülkede yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

23 Temmuz 2022 Cumartesi   00:30:58

Edirne'de 6 Kisinin Yaralandigi Kazada Ortalik Savas Alanina Döndü

Edirne’de 2 otomobilin çarpismasi sonucu yaralanan 6 kisi sikistigi yerden itfaiye ve saglik ekipleri tarafindan kurtarildi.

23 Temmuz 2022 Cumartesi   00:21:17

Tarihi anlaşma sonuç verdi! Buğday fiyatları savaş öncesinin altına düştü!

Tahıl krizinin Türkiye'nin gayretleriyle çözülmesi buğday fiyatlarına yansıdı. Buğday fiyatları, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın başladığı 24 Şubat'taki fiyatının altına düştü.

23 Temmuz 2022 Cumartesi   00:18:09

Bakan Kurum Açiklamasi 'Van Gölü'ne Aritilmamis Bir Gram Su Birakmayacagiz'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum,  Van Gölü’nün Tatvan ilçe sahilinde incelemelerde bulunarak, "Van Gölü’ne aritilmamis bir gram su birakmayacagiz” dedi.

23 Temmuz 2022 Cumartesi   00:13:47

Ambalajcida Çikan Yanginda Is Yeri Kullanilamaz Hale Geldi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir ambalajcida çikan yanginda is yeri küle döndü.

23 Temmuz 2022 Cumartesi   00:13:47

Naylon gazetelere operasyon! Basın İlan Kurumu genel kurul üyelerine bile ayrıcalık tanımadı!

Aralarında Ankara ve İzmir Gazeteciler Cemiyetlerine ait yayınların de yer aldığı gazetelere denetim yapıldı. Asgari baskı adedi şartına uymayan ve gerçekte çalışmayan kişileri fikir işçisi kadrosunda göstererek haksız kazanç elde eden gazetelerin ilan yayınlama hakları durduruldu.

23 Temmuz 2022 Cumartesi   00:03:47

 1  2  ...  25  26