Haber Arşivi

Otel odasında asitli dehşet! Ayrılmak isteyen sevgilisine kabusu yaşattı.

Denizli'de 2005 yılında kayınvalidesini öldüren şahıs, kendisinden ayrılmak isteyen Özbek sevgisini, üzerine asit dökerek ağır yaraladı. Talihsiz kadının yaşama tutunmaya çalıştığı olayda sevgilisinin arkadaşını yaralayan ve kendi gözünü de kaybeden şüpheli, yurt dışına çıkmaya çalışırken gizlendiği metruk evde JASAT tarafından yakalandı..

12 Mayıs 2022 Perşembe   01:29:34

Sokak Ortasinda Silahli Kavga Açiklamasi 3 Yarali

Konya’da iki grup arasinda sokak ortasinda çikan silahli kavgada 1’i agir 3 kisi yaralandi. Polis ekiplerince olaya karistigi belirlenen 2 kisi gözaltina alindi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   01:22:27

İzmir'de suya yüzde 15 zam

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 15 zam yapılmasını kararlaştırdı

12 Mayıs 2022 Perşembe   01:06:45

Ankara'da Yabanci Uyruklu Sahsin Elindeki Pompali Tüfek Ates Aldi, Patronu Yasamini Yitirdi

Ankara’nin Altindag ilçesinde yabanci uyruklu M.M.’nin elinde bulunan pompali tüfegin ates almasi sonucunda patronu Ziya Ipek’i vuruldu. Vücudunun çesitli yerlerine saçma isabet eden Ipek olay yerinde hayatini kaybetti.

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:55:34

Sivas'ta Final Sevinci!

Ziraat Türkiye Kupasi’nda DG Sivasspor’un finale yükselmesi, Sivas’ta coskuyla kutlandi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:41:35

Mecnun Otyakmaz Açiklamasi 'Final Maçina Tüm Sivaslilari Davet Ediyoruz'

DG Sivasspor’da Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz, Alanyaspor maçinin ardindan, “Istanbul’daki final maçina da bütün taraftarlari davet ediyoruz. Istanbul’da Sivaslilarin ne kadar çok oldugunun bir sehir efsanesi olmadigini ispat etmemiz gerekiyor” dedi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:41:34

20 ilin valisi değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı....

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kararnameye göre Ankara ve İstanbul Valileri görevlerine devam ederken; Şanlıurfa, Bolu, Van, Diyarbakır, Bartın, Kayseri, Uşak, Karaman ve Isparta Valileri görevden alınarak merkeze çekildi. Yayımlanan kararname ile 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı..

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:37:20

İtalya Kupası’na Hakan Çalhanoğlu damgası! Nefesleri kesen Juventus - Inter maçında İtalya’yı salladı…

İtalya'da sezonun en önemli maçlarından birisi Juventus ile Inter arasında oynandı. Bu sezon Milan ile girdiği şampiyonluk yarışında avantajını rakibine kaptıran Inter, İtalya Kupası finalinde Juventus ile karşılaştı. İtalya'da beklentilerin altında kalan bir sezon geçiren Juventus, taraftarlarına bir kupa hediye etmek isterken buna milli yıldız Hakan Çalhanoğlu engel oldu. İtalya Kupası'ndaki performansıyla çok konuşulan Çalhanoğlu, İtalya'yı salladı.

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:25:14

Felipe Mateos Açiklamasi 'Sanssizliklar Pesimizi Birakmadi'

DG Sivasspor deplasmanindan 1-1 beraberlikle ayrilan ve Türkiye Kupasina veda eden Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Felipe Mateos, maçin ardindan, “Bu maçlari oynamayi daha fazla ögrenmeliyiz. Bugün sanssizliklar pesimizi birakmadi. Sanirim bugün sanssizdik” dedi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:09:49

Riza Çalimbay Açiklamasi 'Bunun Sonunu Getirmeliyiz'

Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan ve avantajli skorla Türkiye Kupasi’nda finale çikan DG Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, “Sivasspor’a final hayirli olsun. Simdi önemli olan bunun sonunu getirmek. Komsumuz Kayserispor ile oynamak bana göre çok çok güzel bir sey. Iki Anadolu takimi final oynayabiliyor” dedi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:09:48

Özlem Gürses: Ekrem İmamoğlu 'Karadeniz turunun masraflarını İBB karşılıyor' dedi

. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu ve bu gezi sırasında yaşananlara dair tartışmalar sürerken bomba bir açıklama daha geldi. Muhalif gazeteci Özlem Gürses, Karadeniz turuyla ilgili pes dedirten detayı paylaştı. İmamoğlu'nun, "Ben İBB Başkanıyım. Gezinin tüm masraflarını da İBB karşıladı" dediğini aktaran Gürses, skandal gerçeği böyle açıkladı...

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:05:48

Yeni yaşını böyle kutladı!

Ünlü oyuncu Aslı Enver 2007-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Mine karakterine hayat vermişti. Diziyle yıldızı parlayan Enver, son günlerin başarılı kadın oyuncuları arasına girmeyi başardı.Ünlü şarkıcı Murat Boz ile uzun süren ilşkilerini noktalayan Aslı Enver aradığı aşkı iş insanı Önder Öztarhan'da bulmuştu.Evlenmesi beklenenen Önder ile Enver çiftinden geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti.Ünlü çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi. Mutluluğu bir türlü bulamayan Enver, yeni yaşını yaptığı paylaşımla kutladı. Güzel oyuncuya herkes aynı şeyi söyledi. İşte ayrıntılar...

12 Mayıs 2022 Perşembe   00:00:30

 1  2  ...  43  44