Haber Arşivi

Kore Gazisi Yasamini Yitirdi

Nevsehir’in Avanos ilçesine bagli Topakli köyünde yasayan Kore Gazisi Ismail Sezer 91 yasinda hayatini kaybetti.

7 Nisan 2022 Perşembe   00:31:28

Adana'da Canli Bomba Panigi

Adana’da devriye gezen çarsi ve mahalle bekçileri bir kisinin üzerinde bomba düzenegi görmesi üzerine canlarini hiçe sayarak süphelinin üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Bölgeye gelen bomba imha uzmanlari süphelinin üzerindekinin bomba düzenegi oldugunu belirlerken üzerinde patlayici olmadigini tespit etti. Süpheli terör ekiplerince gözaltina alindi.

7 Nisan 2022 Perşembe   00:31:27

Rus ordusundan temizlenen Borodyanka'da cesetler aranıyor: Enkazların altında ne kadar insan olduğunu bilmiyoruz

Rus güçlerinin başkent Kiev'e yakın bölgelerden geri çekilmesinin ardından Borodyanka ilçesi de tekrar Ukrayna ordusunun kontrolüne geçti. İlçedeki binaların bir çoğu çatışmalardan zarar görürken, dehşete düşüren görüntüler geldi. Harabeye dönen Borodyanka'daki enkazlarda ceset arama çalışmaları başlatıldı. Kiev Valisi Aleksey Kuleba, Borodyanka şehrinin son haline ilişkin görüntüleri yayınlayarak, “Enkazların altında ne kadar insan olduğunu bilmiyoruz" dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   00:22:33

CHP'li Özel'den 'Bedava traktörler nerede' sorusuna yanıt: Onu çarpıcı olsun diye yazdık

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, üç yıl önceki "İnanamayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör" vaadi ile ilgili TVNET canlı yayınında açıklamalarda bulundu. "Nerede traktörler" sorusunu yanıtlayan Özel, o cümlenin çarpıcı olsun diye yazıldığını ifade etti.

7 Nisan 2022 Perşembe   00:08:26

Bayern Münih, Ispanya'da Istedigini Alamadi

UEFA Sampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçinda Bayern Münih, Ispanya deplasmaninda Villarreal’e 1-0 maglup oldu.

7 Nisan 2022 Perşembe   00:00:49

Real Madrid, Tur Için Avantaji Kapti

UEFA Sampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçinda Real Madrid, deplasmanda Chelsea’yi 3-1 maglup ederek tur avantajini kapti.

7 Nisan 2022 Perşembe   00:00:48

IKBY'deki Petrol Rafinerisi 3 Roketle Hedef Alindi

Irak’in kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) bagli Terörle Mücadele Birimi, Erbil’in güneyindeki Habat ilçesinde petrol rafinesini hedef alan saldirida 3 adet katyusa roketi kullanildigini açikladi.

7 Nisan 2022 Perşembe   00:00:19

 1  2  ...  41  42