Haber Arşivi

e-Devlet'te yeni dönem! Aboneler artık tarife ve kampanya tekliflerini karşılaştırabilecek!

e-Devlet'te yeni bir dönem başlıyor! İnternet ve telefon aboneleri artık tarife ve kampanya tekliflerini karşılaştırabilecek.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:32:00

Ehliyetine El Konulan Maganda Trafikte Yine Tehlike Saçti

Arnavutköy’de bir servis minibüsünün önünde tehlikeli hareketler yaparak trafigi tehlikeye sokan maganda, Arnavutköy Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Sube Ekipleri tarafindan belirlenerek yakalandi. Sahsin daha önce de trafikte yapmis oldugu hatali davranislardan dolayi ehliyetine geçici süre el konuldugu, buna ragmen araç sürmeye devam ettigi tespit edildi.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:31:48

İnatçı babaya 4’üncü veto! Tülin Şahin ile kızının babası Pedro De Noronha arasında sular durulmuyor!

Tülin Şahin ile Pedro de Noronha arasında yaşananlar magazin gündemine bomba gibi düştü. Tülin Şahin ile eski sevgilisi ve kızının babası Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor. Pedro de Noronha, iki yaşındaki kızının annesi Tülin Şahin tarafından kendisine gösterilmediği için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Şahin hakkında dördüncü kez tazyik hapsi talebinde bulunan iş insanının isteğini yine reddetti

28 Nisan 2022 Perşembe   09:29:25

Mersin'de saldırı hazırlığındaki 6 terörist gözaltına alındı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda saldırı hazırlığında olan PKK-KCK üyesi 6 terörist gözaltına alındı.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:27:59

Resmi Gazete'de yayımlandı: 3 bin 250 bekçi alımı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığının çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılmasına ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, 81 ilde istihdam edilmek üzere 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alınacak. İşte bekçi alımı için başvuru şartları ve izlenecek yol..

28 Nisan 2022 Perşembe   09:26:28

CHP eski Milletvekili Sapan: Kaset kumpasının FETÖ işi olduğunu en başında söyledim

CHP 24. Dönem Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, karara bağlanan "kaset kumpas" davası için "Başından beri bu işin zaten müsebbibinin FETÖ olduğunu söylemiştim." dedi.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:25:14

İtalyan Posta Teşkilatı'nı soydular! Paranın izi Türkiye'de bulundu

İtalya Posta Teşkilatı'nın (Poste Italiane) sistemine giren kişiler 5 milyon 90 bin euro parayı yurt dışına aktardı. Paranın yaklaşık 2.5 milyon euro kadarının izine Türkiye'de rastlandı. İşte kan donduran soygun olayı ve sınırları aşan takibin ortaya çıkardığı sonuçlar

28 Nisan 2022 Perşembe   09:23:06

Sinop'ta Kent Meydani Bayrama Hazirlaniyor

Sehir nüfusunun iki kati fazlasinin il disinda yasadigi Sinop’ta, Ramazan Bayrami’nda önceki bayram gibi sürpriz yasanmazsa turizmin zayif geçecegi düsünülüyor. Kentte süren çalismalar en büyük etken.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:22:48

Amerika'dan flaş karar! Suriye'deki iki üssü yeniden faaliyete geçirecek!

ABD, Türkiye’nin 2019 yılında gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'ndan hemen önce boşalttığı Suriye'deki iki üssünü yeniden faaliyete geçirme kararı aldı. Afganistan'dan çekilen Amerika'nın Rakka'daki üssüne tekrardan yerleşmesi 'Suriye'de yeni oyun mu oynanacak' yorumlarını beraberinde getirdi.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:20:53

Baskan Kara, Vatandaslara Helva Ikram Etti

Osmaniye Belediye Baskani Kadir Kara, Kadir gecesi dolayisiyla vatandaslara helva ikraminda bulundu.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:19:48

Erhan Yazıcıoğlu: Kızımın kakasını yedim

Ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, kızının kakasını nasıl yediğini ayrıntısıyla anlattı.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:18:47

66 kişiye mezar olan EgyptAir uçağının düşüş nedeni açıklandı: Pilot kokpitte sigara yaktı!

2016 yılında Kahire'ye giderken düşen ve 66 kişiye mezar olan EgyptAir uçağının düşüş nedeni açıklandı. Pilot kokpitte sigarasını yakınca maskeden sızan oksijen alev aldı. Öte yandan Havacılık uzmanları tarafından hazırlanan ve Paris'teki Temyiz Mahkemesine gönderilen bir rapora göre, Mısırlı pilotların kokpitte sigara içtikleri biliniyordu çünkü bu uygulama kazanın yaşandığı anında yasak değildi.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:18:13

Bartin Üniversitesi, Dünyanin En Iyi Üniversiteleri Arasindaki Yerini Aldi

Bartin Üniversitesi, dünyanin saygin siralama kuruluslarindan Times Higher Education (THE) 2022 Impact Ranking (Etki Siralamasi) listesine basarili bir giris yaparak “Bilinçli Üretim ve Tüketim” alaninda ilk 200’de yer aldi.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:13:48

Ihtisamini Osmanli'dan Alan Boyabat Kalesi

Sinop’un Boyabat ilçesinde bulunan Boyabat Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanligi’nca siralanan en görkemli kaleler listesinde besinci sirada yer aliyor. Bir Osmanli görünüsüne sahip kale, yüzlerce yildir bütün ihtisamiyla kendisini sergiliyor.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:13:19

Içisleri Bakani Soylu 'Eren Abluka 5' Operasyonuyla Ilgili Açiklamada Bulundu

Içisleri Bakani Süleyman Soylu,"Eren Abluka 5’te, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Van’daki cenazesine HDPKK Van Milletvekili Muazzez Orhan, HDP-DBP Il Baskanlari katilmak istemis, aile disindakilere izin verilmemistir" dedi.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:10:20

OSB Baskani Simsek'ten Ramazan Bayrami Kutlamasi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Baskani Cengiz Simsek, yayimladigi mesajla Islam aleminin mübarek Ramazan Bayrami’ni kutladi.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:10:19

Kızıl Soros'u savunan Ali Babacan'ın Gezi Parkı çelişkisi: Fırıldaklığın tarihini yazıyor

Türkiye'nin huzuruna kast eden vandallar 2013 yılında Gezi Parkı olaylarıyla ülkeyi yangın yerine çevirmek istedi. Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan dava sonunda ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan Kızıl Soros lakaplı Osman Kavala'ya haksızlık yapıldığını söyleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın fondaş medyada Başkan Erdoğan'ı hedef aldığı açıklamaları sonrası 2013'te verdiği röportajda tam tersini söylediği sosyal medyada paylaşıldı. 3 gün önce Erdoğan'ın kimseyi dinlemediğini belirten Babacan'ın o tarihte, "Sayın Başbakanımız bizzat zaman ayırarak grup grup sabahlara kadar herkesi dinledi." dediği ortaya çıktı.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:09:32

CHP'li Mehmet Sevigen bombayı patlattı! 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun isyanı Belediye Başkanlarına...'

CHP'li Mehmet Sevigen bomba açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM kürsüsünden "Engerekler ve çıyanlarla çatışma ne kadar sert olursa, zafer de o kadar yakın ve görkemli olur. Ya bana katılın ya şimdi şu anda yolumdan çekilin. Açık ve net söylüyorum.'' ifadelerini yorumlayan Mehmet Sevigen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun isyanının Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a olduğunu belirterek, "Esas kavga şimdi başlıyor" ifadelerini kullandı.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:08:48

TOKI'den Aksener'e Cevap

Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI), IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’in TBMM Grubundaki sözleriyle ilgili, "IYI Parti Genel Baskaninin TBMM Grup toplantisinda yapmis oldugu açiklamalardan anlasiliyor ki TOKI’nin de tabi oldugu Devletin denetim mekanizmalarindan ve denetim sisteminden haberdar degildir" açiklamasini yapti.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:07:19

Başkan Erdoğan'ın verdiği iftara katılan azınlık temsilcilerinden övgü dolu sözler: Tam bir halk adamı!

Külliye’de önceki akşam verilen iftara katılan azınlık temsilcileri duygularını anlattı. Süryani Kadim Vakfı Başkanı Sait Susin, "Bizi bu kadar önemseyen, bize sahip çıkan ve bu yoğun gündeminde 3-4 saatini ayıran başka bir lider görmedik." dedi. Ermeni Vakıflar Birliği Başkanı Bedros Şirinoğlu ise, "Sayın Cumhurbaşkanı gerçek bir halk adamı. Merhametini, hassas kalbi duygularını hissettik." ifadelerini kullandı.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:07:03

Agresif Sürücülere Ceza Yagdi

Balikesir’de Jandarma Trafik Timleri il genelinde yaptiklari trafik denetimlerinde agresif araç kullanan sürücülere ceza yagdirdi.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:01:18

Başkan Erdoğan'dan Suudi Arabistan'a kritik ziyaret!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud'un davetlisi olarak Suudi Arabistan'ı ziyaret edecek. Görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir teatisinde bulunulacak.

28 Nisan 2022 Perşembe   09:00:50

Bayramda Beslenmeye Uzman Uyarisi

Diyetisyen Ruken Kuzu, 30 günlük oruçtan çikip kutlayacagimiz Ramazan Bayrami’nda “midemiz de bayram yapsin” diyerek yemege, tatliya asiri yüklenmenin olumsuz sonuçlarina dikkat çekti. Ramazan’daki uzun süreli açlik nedeniyle, metabolizma hizinin ve bagirsak fonksiyonlarinin yavasladigini belirten Kuzu, “3 günde kilo alinmaz diye düsünmeyin. Yiyecek miktarlarini çok artirmayin, günde en az 30 dakikalik yürüyüs ile beslenme aliskanliklarindaki yanlislari dengeleyin” dedi.

28 Nisan 2022 Perşembe   08:58:48

Balikesir'de 59 Sahsa 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekipleri il genelinde yaptiklari Huzur operasyonlarinda yaptiklari asayis operasyonlarinda çesitli suçlardan aranan 59 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 6 sahis tutuklandi.

28 Nisan 2022 Perşembe   08:58:19

Erdek'te Kadir Gecesi Piri Reis Camii Doldu Tasti

Erdek Piri Reis Camii Kadir Gecesi’nde tarihi günlerden birini yasadi. Kadir gecesi nedeniyle Piri Reis Camiinde Sakal-i Serif’te vatandaslarin ziyaretine açildi.

28 Nisan 2022 Perşembe   08:58:18

 1  2  ...  36  37  38  39