Haber Arşivi

Hafriyat Kamyonun Altinda Kalan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti

Izmir’in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda, hafriyat kamyonuyla motosikletin çarpismasi sonucu 1 kisi hayatini kaybetti.

26 Nisan 2022 Salı   00:58:59

Yasli Kadin Evinde Ölü Bulundu

KOCAELI – Kocaeli’de 79 yasindaki kadin yakinlari tarafindan yalniz yasadigi evinde ölü bulundu.

26 Nisan 2022 Salı   00:58:58

Yoldan Çikan Otomobil Karsi Seride Geçip Bariyerlere Saplandi

Karabük’te esiyle telefonla tartistiktan sonra araciyla evden çikan kadin sürücünün kontrolünden çikan otomobil asiri hizdan dolayi karsi seride geçip bariyerlere saplandi. Kazayi sürücü yarali olarak atlatti. Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük-Bartin Karayolu Kirkille mevkiinde meydana geldi. Bartin istikametinden Karabük’e seyreden Dilara Beyza A. (21) idaresindeki 61 ADC 628 plakali otomobil asiri hiz ve dikkatsizlik sonucu yoldan çikarak karsi seride geçip bariyerlere saplandi. Kazayi fark eden diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine AFAD, Itfaiye ve 112 ekipleri polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazaninda etkisi ile soka giren yarali sürücü olay yerinde yapilan ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

26 Nisan 2022 Salı   00:58:57

Istanbul-Sofya Ekspresi 2 Yillik Pandeminin Ardindan Yeniden Yola Çikti

Istanbul-Sofya Ekspresi bu aksam itibariyle 2 yilik pandemi sürecinin ardindan yeniden sefere basladi. Halkali Tren Gari’ndan kalkan Ekspresi ugurlamaya gelen TCDD Tasimacilik Genel Müdürü Hasan Pezük, “Bugünden itibaren 2 yatakli 1 kusetli vagondan olusan trenimiz ile vatandaslarimiz Avrupa yönüne konforlu bir sekilde kesfe çikabilecek” dedi.

26 Nisan 2022 Salı   00:54:57

Fadik Sevin Atasoy'dan olay açıklama!

Kardeşlerim dizisinde "Şengül" karakterini canlandıran usta oyuncu Fadik Sevin Atasoy, dizideki rolü ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Atasoy'un açıklamalarından satır başları...

26 Nisan 2022 Salı   00:52:04

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanligi'ndan CHP Lideri Kiliçdaroglu'nun Ev Ziyaretine Iliskin Açiklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi Ankara’da borcunu ödeyemedigi için elektriginin kesildigini iddia eden vatandasin evine konuk olan CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun ziyareti sirasinda enerji kullaniminin olmadigi, ziyaret sonrasinda ise enerji kullanimina devam edildigi açikladi.

26 Nisan 2022 Salı   00:51:27

Yağmur Tanrısevsin'den Gökhan Alkan'a tepki!

Gökhan Alkan, sosyal medya hesabında yaptığı düzenlemeyle eski partnerlerini takipten çıkarmıştı, o partnerlerin arasında Yağmur Tanrısevsin de vardı. Yağmur Tanrısevsin, eski rol arkadaşının hamlesiyle ilgili ilk kez konuştu.

26 Nisan 2022 Salı   00:47:47

Nükhet Duru'dan takipçisine olay yanıt

Bir dönemin popüler isimleri arasında yer alan Nükhet Duru, son dönemde Instagram sayfasından paylaştığı gönderilerle gündeme geliyor. Nükhet Duru, son olarak bir takipçisinin yorumuna yanıt verdi.

26 Nisan 2022 Salı   00:45:08

Kasimpasa 9 Yil Sonra Kazandi

Kasimpasa, konuk oldugu Besiktas’i 9 yil sonra deplasmanda maglup etti.

26 Nisan 2022 Salı   00:36:26

Görüntüsüne aldanmayın! Kolyede dehşete düşüren detay... Bekçiler yakaladı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bekçilerin şüphelendikleri kişinin üzerinden çıkan kolyedeki detay dehşete düşürdü. El yapımı ve 7.65 çapında tek mermi atabilen kolye suikast silahı çıkarken şahıs, kolye görünümlü suikast silahının kendisine hediye edildiğini ve silah olduğunu bilmediğini söyledi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

26 Nisan 2022 Salı   00:24:55

Bandirma Ziraat Odasi'nin Geleneksel Iftari Yapildi

Balikesir’in Bandirma Ilçesinde geleneksel hale getirilen Ziraat Odasinin düzenledigi iftar yemeginde muhtarlar, esnaf odalari ve siyasi parti temsilcileri bir araya geldi.

26 Nisan 2022 Salı   00:21:26

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Konut alan içindeki kiracıyı çıkarabilir...

Kiralık ve satılık ev fiyatlarındaki sert artışlar beraberinde şikayetleri de getirdi. Tahliye taahhüdü, beş yılı doldurmadan kiracıyı çıkarmak ya da satışın tapudan dönmesi gibi sorunlar son dönemde katlandı. Bu durum dikkatleri kiracı ve ev sahibi haklarına çevirdi. İşte konut alırken ya da kiralarken bilmeniz gerekenler...

26 Nisan 2022 Salı   00:17:09

Alzeimer'in Önemi Filmlerle Anlatildi

Alzheimer hastaliginin en sik görülen dört bulgusu üzerine çekilen ‘Acibadem’, ‘Pesinde’, ‘Annenin Çocuklari’ ve ‘Gece’ filmlerinin galasi Izmir’de yapildi. Sanatla tibbin birlestigi filmler, Alzheimer hastaliginin unutkanlik yaninda bilinmeyen taraflarini gözler önüne sermeyi amaçliyor.

26 Nisan 2022 Salı   00:03:27

 1  2  ...  39  40