Haber Arşivi

Otoyolda Kamyon Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 2'Si Çocuk 3 Kisi Yaralandi

Tem otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasinda kamyon ile otomobil çarpisti. Kazada 2’si çocuk 3 kisi yaralandi.

5 Mart 2022 Cumartesi   01:23:49

Akıllı saatiniz geri çağrılıyor! 'Kullanmayı bırakın' uyarısı yaptılar

Google'a ait akıllı saat üreticisi Fitbit, 2017'de tanıttığı ve 2020'de üretimini durdurduğu Fitbit Ionic model akıllı saatleri geri çağırdığını duyurdu. Fitbit'e göre Ionic modellerinin içindeki pil aşırı ısınabilir ve yanma tehlikesi oluşturabilir. Ayrıca Fitbit, "Bir Fitbit Ionic'iniz varsa, lütfen cihazınızı kullanmayı bırakın." ifadesini kullandı.

5 Mart 2022 Cumartesi   01:23:13

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Putin saldıracak dedik uyardık

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişimine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Yaşananlardan çok önce Ukrayna'yı Rusya'nın saldıracağına dair uyardıklarını söyleyen Blinken, "Elimizden geleni yapıp Ukrayna halkına kendini savunacak imkanı tanıyoruz." dedi. Blinken, Rusya ile savaşa girme yolunu seçmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

5 Mart 2022 Cumartesi   01:12:56

Ukrayna Devlet Baskani Zelenskiy Açiklamasi 'Bu Günden Itibaren Ölenlerin Hepsi Sizin Yüzünüzden Ölecek!'

Ukrayna Devlet Baskani Vladimir Zelenskiy, NATO’nun Ukrayna’nin hava sahasinin kapatilmasi konusundaki tutumuna tepki göstererek, "Yeni saldirilarin ve kayiplarin kaçinilmaz oldugunu bilen NATO, bilinçli bir kararla Ukrayna’nin hava sahasini kapatmama karari aldi. Bu günden itibaren ölenlerin hepsi sizin yüzünüzden ölecek!" ifadelerini kullandi. Zelenskiy, bir diger konusmasinda ise halen Ukrayna’da oldugunu belirterek, "Kiev’deyim. Kimse hiçbir yerden kaçmadi" dedi.

5 Mart 2022 Cumartesi   01:05:50

Alevlere Teslim Olan Evinin Söndürme Çalismalarini Gözyaslariyla Izledi

KOCAELI – Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2 katli evin çatisinda çikan yangin panige sebep oldu. Evlerinin alevler içerisinde kaldigini gören yasli kadin ise söndürme çalismalarini gözyaslariyla izledi.

5 Mart 2022 Cumartesi   00:35:20

Silahli Terör Örgütüne Üye Olmak Suçundan Aranan Sahis Yakalandi

Sirnak Il Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan yapilan operasyonda Silahli Terör Örgütüne üye olmak suçundan aranan sahis göçer çadirlarinda yakaladi.

5 Mart 2022 Cumartesi   00:19:50

Hem suçlu hem güçlü! Kırmızı ışıkta geçen sürücü trafikte çekiçle dehşet saçtı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir sürücü, çevredeki araçların kornaya basarak tepki göstermesi üzerine bagajdan aldığı çekiçle araçlardan birinin camını kırdı. O anlar trafikteki başka bir araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

5 Mart 2022 Cumartesi   00:02:29

Sirnak'ta 33 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

Sirnak’in Cizre ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir tirda 64 paket halinde 33 kilo 88 gram metamfetamin ele geçirildi.

5 Mart 2022 Cumartesi   00:00:50

Rusya'da Facebook'tan Sonra Twitter Da Yasaklandi

Rusya, Facebook’un ardindan ülkede, Twitter’in da yasaklandigini duyurdu.

5 Mart 2022 Cumartesi   00:00:49

 1  2  ...  27  28