Haber Arşivi

BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ tarafından doğal gaz hakkında son dakika açıklaması yapıldı. BOTAŞ 81 ilin tamamında rekor tüketimlere rağmen gaz arzının sorunsuz devam ettiğini ve gerekli her türlü tedbirin alındığı paylaşıldı..

27 Ocak 2022 Perşembe   00:53:54

Bursaspor 2. Baskani Emin Adanur Istifa Etti

Bursaspor 2. Baskani Emin Adanur istifa etti. Kendisine ait internet sitesinde yaptigi açiklamada Adanur, “Bizim görev süremizce birakin maddi destek vermeyi, tek bir maça dahi gelmeyen, ben buradayim diye destek vermeyen sehrimizin dinamiklerini ve istifa etmem için elinden geleni yapanlari Bursaspor’a sahip çikmaya davet ediyorum” dedi.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:36:49

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan (4)

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Vatandaslarima sesleniyorum; diyorum ki kamu bankalarina gidin. Kamu bankalarina gitmek suretiyle de böyle bir sömürü çarki içerisine girmeyin. Kamu bankalari bu konuda hassas. Vatandasini kesinlikle yüksek faizle sömürme gibi bir gayretin içerisine giremez. Bundan rahatsiz olacak özel sektör bankalari biliyorum. Ama bunu söylemeye mecburum” dedi.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:36:19

Can Ataklı'dan vatandaş kar çilesi içindeyken balık yemeye giden Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiri: Salak gibi gideceğin restoranın önüne...

İstanbul'da geçtiğimiz akşam etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında çok sayıda vatandaş yolda mahsur kalırken, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun lüks bir balık restoranında yemek yemesi çok sayıda eleştiriyi beraberinde getirmişti. Bu eleştiri serüvenine CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Can Ataklı da dahil oldu. Ataklı İmamoğlu için "Salak gibi gideceğin restoranın önüne önceden kar küreme araçlarını falan gönderirsen..." ifadelerini kullandı.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:36:03

Tokat'ta Kayak Için Akin Ettiler, Tehlikeli Anlar Yasandi

Tokat’ta rampa yolda kayanlar karin keyfini çikartirken tehlikeli anlar yasadi.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:32:19

Belçika'da Okulda Siddet Kamerada

Belçika’da bir okulda yasanan ve sosyal aglarda paylasilan bir videoda bir ögretmenin ögrenciyi darp ettigi görüntüler tepki topladi.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:21:21

Kudüs Kara Büründü

Kudüs’te kar yagisi nedeniyle Mescid-i Aksa kara büründü.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:21:20

Kar Yagisi Nedeniyle Dügün Salonu Çöktü

Elazig’in Alacakaya ilçesinde bulunan dügün salonu yogun kar yagisi dolayisiyla çöktü.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:21:19

Başkan Erdoğan ilk kez açıkladı! Necip Hablemitoğlu suikastının zanlısı Nuri Gökhan Bozkır Ukrayna'da bulundu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Erdoğan programda yaptığı açıklamada, Necip Hablemitoğlu suikastıyla ilgili son dakika bilgisini paylaştı. Erdoğan, "Necip Hablemitoğlu FETÖ'nün devlet içerisindeki kadrolaşmalarını anlatan Köstebek isimli kitabını yayınlayamadan öldürülmüştü. MİT uzunca süredir bu suikastın zanlılarından olan Nuri Gökhan Bozkır'ın izini sürüyordu. İstihbaratımızın bu kişinin Ukrayna'da saklandığını tespit etti. Bu kişi Hablemitoğlu cinayetinin zanlısı olarak şu anda ülkemiz yargısına hesap veriyor." dedi.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:18:07

KKTC Cumhurbaskani Tatar, Yarin Kayseri'ye Gidecek

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaskani Ersin Tatar, yarin resmi temaslarda bulunmak üzere davetlisi oldugu Kayseri’ye gidecek.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:17:19

Belçika'da 'The Voice' Programina Katilan Türk Genci Jüriden Tam Not Aldi

Belçika’da “The Voice Belgique” adli ses yarismasina katilan Türk kökenli Kaan Kandemir, sergiledigi performansla jüriden tam not aldi.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:03:19

Başkan Erdoğan müjdeyi verdi: Kamu işçilerinin ücretlerine ek zam!

Başkan Erdoğan, katıldığı canlı yayında kamu işçisine ek zam müjdesi verdi. Erdoğan, "Bir müjde de işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna memur sözleşmesinde yaptığımız gibi yüzde 2,5 ilave ediyoruz" dedi.

27 Ocak 2022 Perşembe   00:02:58

 1  2  ...  40  41