Haber Arşivi

Yapi Kredi, 5'Inci Kez Üst Üste 'Türkiye'nin En Iyi Dijital Bankasi' Seçildi

Yapi Kredi, dünyanin en saygin organizasyonlarindan biri olan Global Finance tarafindan 5 ayri kategoride ödüle layik görüldü.

5 Eylül 2021 Pazar   11:26:48

Osmaniye'de Kurulan Günes Enerjisi Santrali Kentteki Yatirim Ve Projelere Finansal Kaynak Olacak

Il Özel Idaresi tarafindan 20 bin metrekare alana kurulan 3 bin 640 günes panelinden elde edilen enerjiyle yaklasik 9 bin konutun 1 günlük elektrik ihtiyaci karsilaniyor, enerji satisindan elde edilen gelir ise Idarenin kasasina aktarilarak kentteki yatirimlar için kullaniliyor Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz:'Bu projeyle hem kentimizin enerji ihtiyacinin önemli bir kismini karsilayacagiz hem de elde edilen maddi degerle kentimize yarasir projeleri tek tek hayata geçirecegiz'.

5 Eylül 2021 Pazar   11:26:47

Busenaz Sürmeneli'nin Antrenörü Cahit Süme Açiklamasi 'Trabzonspor'da Mutluyuz'

'Sonuçta Trabzonsporluyuz. Kulübü temsil etme anlaminda motivasyonumuz daha da artiriyor. Kulüp baskanimiz Ahmet Agaoglu agabey gibi. Bir aile gibiyiz. Su an her sey yolunda gidiyor'

5 Eylül 2021 Pazar   11:25:17

Yine CHP yine taciz! Şoke eden ses kaydı... CHP'li il başkanından çaycı kadına iğrenç teklif!

Sık sık parti içinde yaşanan taciz olaylarıyla gündeme gelen CHP, yine şoke eden bir haberle gündeme geldi. CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’un yanında çalışan çaycıyı taciz ettiği öğrenildi. Olayın ses kayıtları da ortaya çıktı. CHP, el altından Oğuz'un sessizce istifasını aldı. Yanında çalışan çaycı kadınla birlikte olmak isteyen İl Başkanının ses kaydında ‘Çok hoşuma gidiyorsun’ dediği duyuldu. CHP’liler ise bu iğrenç olayın kumpas olduğunu savundu.

5 Eylül 2021 Pazar   11:22:35

Sanliurfalilarin Bu 'Reçeli' Agizlari Yakiyor

Zengin yemek kültürüyle öne çikan kentlerden Sanliurfa'da kirmizi biberden elde edilen ve 'isot reçeli' olarak adlandirilan biber salçasinin kilosu 4050 liradan satiliyor Sanliurfa Isot Üreticileri Kooperatifi Baskan Yardimcisi Murat Mermer: 'Son iki yilda salgindan dolayi islerimizde düsüs oldu ama bu sezon iyi olacagini düsünüyoruz' Üreticilerden Muhammed Bakir Mermer:'Isot reçelini genellikle kentteki esnafa, yurt içi ve yurt disindaki taleplere göre gönderiyoruz'.

5 Eylül 2021 Pazar   11:21:47

Hatayspor'da Hedef Avrupa Kupalari

Kulüp onursal baskani Lütfü Savas:'Ben de Hatayspor'a gönül veren dostlarimiz gibi takimimizin Avrupa kupalarina katilmasini istiyorum. Geçen sene belki çok erken olurdu ama bu sene daha yakisiriz'

5 Eylül 2021 Pazar   11:18:17

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Davut Çetin Açiklamasi 'Türkiye'nin Dijital Ve Çevreci Dönüsüm Eylem Plani Olmali'

'Bu konularda her bakanlik ayri, belediyeler ayri çalisiyor. Bakanlik 'Bu benim konum', belediye 'Bu benim konum' derse olmaz'

5 Eylül 2021 Pazar   11:16:47

Nesli Tükenme Tehlikesiyle Karsi Karsiya Olan Orkinos Baliginin Sayisi Artmaya Basladi

Bilim insanlari, yok olma tehlikesi altindaki orkinos (ton) baliginin çogalmaya basladigini duyurdu.

5 Eylül 2021 Pazar   11:13:47

Edirne Sarayi'ndaki Caminin Kalintilarina Ulasildi

Kazi Baskani Doç. Dr. Gülay Apa Kurtisoglu: 'Yüzeydeki kazilarda Enderun camisinin mihrabina iliskin minik alçi parçalar çikti ama çok fazla veriye ulasamadik çünkü tahribat üst düzeyde' 'Askerlere ait çoraplardan tutun da dügme parçalarina kadar buluntu geldi son döneme ait. Duvar çinileri, seramik parçalari ve sikkeler de küçük buluntularimiz arasinda yer aliyor'

5 Eylül 2021 Pazar   11:11:48

Lise Ögrencilerinin Gelistirdigi Elektrikli Araçlar Yaris Pistinin 'Enerjisini' Yükseltti

TEKNOFEST kapsaminda TÜBITAK tarafindan bu yil ilk kez düzenlenen 'Liseler Arasi Elektrikli Araç Yarislari'na 36 takim katilirken gelistirilen araçlarin, üretildikleri malzemeden dayanikliliklarina, aldiklari mesafenin süresinden ucuzluguna kadar özellikleri dikkati çekti AA ekibinin yaris heyecanina ortak oldugu lise ögrencileri ve ögretmenleri, gelistirdikleri araçlarin özelliklerini anlatirken 'milli teknoloji' ve 'çevre' hassasiyetlerini de dile getirdi.

5 Eylül 2021 Pazar   11:11:19

Manisa'da Tarim Isçilerini Tasiyan Minibüs Refüje Çarpti Açiklamasi 18 Yarali

Minibüsün sürücü dahil 6 koltuklu olmasi dikkati çekti.

5 Eylül 2021 Pazar   11:11:18

Konya'daki Su Ürünleri Isleme Tesisinden 5 Ülkeye Deniz Ürünü Ihracati

Hüyük ilçesindeki tesisin isletme sorumlusu Ramazan Karabiyik: 'Beysehir Gölü'nde balik bitince mecburen deniz ürünlerine yönelmek durumunda kaldik. 1015 yildir tesisimizde, çiftliklerde yetistirilen ya da denizlerden gelen ürünleri islemeye devam ediyoruz' 'Ürünlerimiz, basta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeden talep görüyor. Almanya, Fransa, Hollanda, Rusya ve Libya'ya, iç piyasada ise agirlikli olarak turizm bölgelerindeki otellere gönderiyoruz'

5 Eylül 2021 Pazar   11:09:49

Avustralya'da Köpekbaligi Saldirisina Ugrayan Sörfçü Hayatini Kaybetti

Avustralya'nin Yeni Güney Galler (NSW) eyaletinin kuzeyinde, köpekbaligi saldirisina ugrayan sörfçü yasamini yitirdi.

5 Eylül 2021 Pazar   11:09:48

Bartin Sahillerindeki Kum Zambaklari Tahta Çitlerle Çevrilerek Korunuyor

Belediye Baskani Cemal Akin: 'Buraya gelen misafirlerimizin bu nadide bitkileri koparmamalari için uyari levhalari asiyoruz'.

5 Eylül 2021 Pazar   11:08:17

Otomotiv Endüstrisi Agustosta 2,4 Milyar Dolarlik Ihracat Yapti

Uludag Otomotiv Endüstrisi Ihracatçilari Birligi Yönetim Kurulu Baskani Çelik: 'Binek otomobile olan dis talebin de artmasiyla tarihimizin en yüksek agustos ayi ihracatini gerçeklestirmis olduk'.

5 Eylül 2021 Pazar   11:06:48

Sel Felaketinin Yasandigi Bozkurt'ta Balikçilar 'Vira Bismillah' Diyemedi

Balikçi Hasan Karol: 'Selde denize o kadar araba gitti ki, bu arabalar denizin dibinde, herhangi bir tanesi aga takildigi zaman bu agin saglam kalma sansi sifir. O sezonun biter. Zaten herkesin elinde birer tane palamut agi var. Hem maliyetli hem büyük bir ag' Balikçi Arif Erol: 'Ag atma sansimiz yok. Bu seneki sezon bizim için bitti. Denizde buzdolabi, çamasir makinesi, araba akliniza ne gelirse hepsi var'

5 Eylül 2021 Pazar   11:06:47

Adiyaman'da Sarampole Devrilen Minibüsün Sürücüsü Yasamini Yitirdi

Adiyaman'da sarampole devrilen minibüsün sürücüsü hayatini kaybetti.

5 Eylül 2021 Pazar   11:05:48

Merasim Sokak'taki Terör Saldirisinda Görme Yetisini Kaybeden Buse, Egitim Azmiyle Hayata Tutundu

Terör örgütü PKK tarafindan 17 Subat 2016'da düzenlenen terör saldirisi sirasinda 4,5 yasinda olan Buse Senses, 5 yilda Braille alfabesiyle okuma yazmayi, piyano çalmayi ve resim yapmayi ögrendi Anne Senay Senses: 'Buse'de hirs var. Sinifta özellikle arkadaslarindan üstün olmak için her seyi yapiyor. Çok zeki bir kiz, dinledigini algilayan bir çocuk. Dinleyerek birçok seyi yapiyor' Buse Senses: 'Ögretmen olmak istiyorum. Doktor olmak da isterdim ama beni kan tuttugu için olmak istemiyorum' 'Iyi bir piyanist olmak istiyorum, hem Cumhurbaskanligi salonunda hem de yurt disinda konser vermek istiyorum'

5 Eylül 2021 Pazar   11:05:47

Van'da Kadinlar Belediyenin Açtigi Merkezlerde Spor Yapiyor

Van'da Içisleri Bakanliginca görevlendirme yapilan Ipekyolu Belediyesince açilan 'kadin spor merkezleri'ne kadinlar yogun ilgi gösteriyor Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Sinan Aslan: 'Kadin Spor Merkezlerimizde zumba, boks gibi birçok alanda ücretsiz hizmet veriliyor. Su an 2 bin kadin spor merkezlerimizden faydalaniyor. Merkezlerimize yogun ilgi var. 3 ve 4'üncü merkezimizi açmayi planliyoruz' Ayse Sarigül 'Çocuklarimiz burada oyun oynuyor, biz de sporumuzu rahatlikla yapiyoruz'

5 Eylül 2021 Pazar   11:05:18

Ferhan Sensoy'un Adi Büyük Ustalar Çinarligi'nda Yeserecek

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, senaryo yazari, sair ve Ortaoyuncular Tiyatro Toplulugunun kurucusu Ferhan Sensoy'un ismi Sonsuz Sükran Köyünde yasayacak.

5 Eylül 2021 Pazar   11:05:17

Antalya'da Arkadasinin Evinde Ölü Bulunan Kadinin Cenazesi Yakinlarina Teslim Edildi

Antalya'da arkadasinin evinde ölü bulunan 28 yasindaki güzellik uzmani kadinin cenazesi, Adli Tip Kurumundaki islemlerin ardindan yakinlari tarafindan teslim alindi.

5 Eylül 2021 Pazar   11:03:47

Yesilçam'in Yüzü Daima Gülen Usagi Açiklamasi Cevat Kurtulus

Özellikle Sami Hazinses ile zengin kösk hayatinin komik iç figürasyonu rollerinin altindan basariyla kalkan Cevat Kurtulus, 100'den fazla filmde oynadi.

5 Eylül 2021 Pazar   11:02:48

Saglik Bakanliginin 5 Bin Kisilik Ekibi 'Çevre Sagligi' Için Sahada

Halk Sagligi Genel Müdürlügüne bagli Çevre Sagligi Dairesi Baskanligi, sel, yangin ve deprem ile iklim degisikligi gibi olaganüstü durumlar dahil insan ve toplum sagligini etkileyecek her türlü riski ortadan kaldirmak için çalismalar yürütüyor Çevre Sagligi Dairesi Baskani Tuncay Özer: '20202021 arasinda afet bölgelerinde toplam 2 bin 226 noktadan su numunesi alarak suyun kalitesinde degisim olup olmadigini test ettik'.

5 Eylül 2021 Pazar   11:02:47

Turkcell Granfondo Izmir Yol Bisiklet Yarisi Basladi

Turkcell GranFondo Izmir Yol Bisiklet Yarisi, 20 ülkeden yaklasik 1500 bisikletseverin katilimiyla Izmir'de basladi.

5 Eylül 2021 Pazar   11:01:17

Sirp Ortodoks Kilisesinin Taht Töreni Karadaglilarin Tepkisine Ragmen Cetinje'de Gerçeklestiriliyor

Sirp Ortodoks Kilisesinin Karadag Metropoliti Joanikije'nin tahta çikma töreni, Karadaglilarin sert tepkilerine ragmen ülkenin tarihi baskenti Cetinje'de düzenleniyor.

5 Eylül 2021 Pazar   10:57:17

 1  2  ...  15  16  17  ...  18  19