Haber Arşivi

Ikra Koleji Ögrencisi Birinci Oldu

Singapur-Asya Okullar (SASMO) Matematik sinavinda Ikra Koleji ögrencisi Alin Ayse Acet il birincisi oldu.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:35:17

Kuaförlerin Enleri Sov Yapti

Erzurum’da düzenlenen kuaförler ve berberler dayanisma gecesinde milli kuaförler adeta sov yapti. Saç tasarimi sirasinda sahneye çikan bir kuaför ise meslektasi olan kiz arkadasina evlilik teklifinde bulundu.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:34:48

NATO'da bir ilk! Bu gurur Türkiye'nin! Zirvedeki isimlerden biri artık Türk!

İTÜ Uzay Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Melike Nikbay, NATO Mekanik Sistemler, Yapılar ve Malzemeler Teknik Komitesi Başkanlığı’na getirildi. Nikbay, bu göreve atanan ilk kadın, ilk Türk ve en genç bilim insanı oldu. Nikbay, NATO’daki Türk delegelerin üstlendiği en yüksek dereceli sorumluluğu da üstlenmiş olacak.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:31:45

Manisa Yeni Bir Baraja Daha Kavustu

DSI Genel Müdürlügü tarafindan Manisa’nin Demirci ilçesinde yapilan ve 1000 dekar araziyi borulu-basinçli sistem ile sulayacak Güveli Baraji tamamlandi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:30:48

Dünya Sampiyonu Toprak Razgatlioglu, Monako'da Ödül Törenine Katilacak

Monako Prensi II. Albert'in de katilacagi tören, Monte Carlo'da düzenlenecek Uluslararasi Motosiklet Federasyonunun ödül törenine, Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takimlar Kaptani Kenan Sofuoglu da katilacak

2 Aralık 2021 Perşembe   09:29:18

Esendere Belde Belediyesi Hizmetlerine Devam Ediyor

HAKKARI –Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bagli Esendere Belde Belediyesi, hizmetlerine devam ediyor.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:27:49

(Özel) Yargitay'dan Sirket Degistirenlere Müjde

Milyonlarca isçiyi yakindan ilgilendiren karar Bölge Adliye Mahkemesi’nden geldi. Mahkeme; isçinin rakip firmada çalismaya baslamasinin rekabet yasagini ihlal ettigi anlamina gelmeyecegine hükmetti. Kararda; isçinin ayrildigi sirkete zarar verme ihtimalinin oldugunun da kanitlamasi gerektigi hatirlatildi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:27:48

Tekstil Atölyesinde Firtina Dehsetini Yasadilar Açiklamasi O Anlar Kamerada

Hadimköy’de firtinaya tekstil atölyesinde çalisirken yakalanan isçilerden birinin üzerine kapi düstü, diger isçilerin bulundugu yemekhanenin camina ise büyük parça isabet etti. Korku filmlerini aratmayan o anlar ise kameraya yansidi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:27:47

Yasli Kadina Temizlikçi Soku

Antalya’da yasli bir kadinin emekli maasinin bulundugu cüzdani, eve daha önce tanistigi ve temizlik amaciyla gelen bir kisi tarafindan çalindi. Olay aninda sahsa direnmesi sonucu elinin de burkuldugunu belirten kadin, “Içerisinde dün çektigim emekli maasim vardi. Bir kurus dahi harcamadim” dedi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:27:19

Efeler Kariyer Merkezi, 3 Ayda 8 Kisiye Is Imkani Sagladi

Efeler Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Kariyer Merkezi, is arayanlara umut olmaya devam ediyor. Geçtigimiz Eylül ayinda düzenlenen törenle açilisi gerçeklestirilen merkez, Efelerli isçi ve isverenleri bir araya getirerek köprü olmaya devam ederken, merkeze 3 ayda toplam 2 bin 103 kisi basvuru yapti.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:27:18

Yargitay'dan Sirket Degistirenlere Müjde

Milyonlarca isçiyi yakindan ilgilendiren karar Bölge Adliye Mahkemesi’nden geldi. Mahkeme; isçinin rakip firmada çalismaya baslamasinin rekabet yasagini ihlal ettigi anlamina gelmeyecegine hükmetti. Kararda; isçinin ayrildigi sirkete zarar verme ihtimalinin oldugunun da kanitlamasi gerektigi hatirlatildi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:25:18

Türk Saglik-Sen 'Zam' Konusunda Saglik Çalisanlari Arasinda Ayrim Yapilmasina Tepki Gösterdi

Türk Saglik-Sen Adiyaman Sube Baskani Nejdet Irfan Tokur, sadece doktorlara zam yapilmasiyla ilgili yaptigi basin açiklamasinda, “Tüm saglik çalisanlarinin ücretlerine zam yapilmali” dedi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:24:19

Kadina Önce Küfür Etti, Sonra Tokatladi, O Anlar Kamerada

Esenyurt’ta bir sahis, sokak ortasinda araba içinde bulunan kadini önce küfür yagdirdi sonra ise defalarca tokatladi. Yoldan geçen vatandaslarin ise olaya müdahale etmeden dakikalarca izlemesi pes dedirtti. O anlar ise bir vatandasin cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:24:18

(Özel) Kaybolan Meslek Ahsap Oymaciliginin Inceliklerini Ögreniyorlar

Balikesir’in Edremit ilçesinde kimi cerrah, kimi mimar, kimi ögretmen kursiyerler Halk Egitimi Merkezinde kaybolan meslekler arasinda gösterilen ahsap oymaciliginin inceliklerini ögreniyorlar.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:24:17

Mantar Mevsimi Geldi, Uzmanlar Vatandaslari Uyardi

Aydin’da dogal mantarlarin çikmaya baslamasi ile birlikte vatandaslari zehirli mantar türleri hakkinda uyaran EKODOSD Bilim Danismani Dr. Oguzhan Kaygusuz; “Lütfen bilmediginiz mantari tüketmeyin” dedi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:23:47

ABD'de tekerlekli sandalyeli şüpheliye kurşun yağdırarak öldüren Ryan Remington isimli polis memuru görevden alındı

ABD'de Ryan Remington isimli polis memuru, tekerlekli sandalyedeki bir şüpheliye 9 el silah sıkarak öldürdüğü için görevden alındı. Remington ve market çalışanı, 61 yaşındaki Richard Lee Richards'ın kendilerine bıçak sallayarak, dur ihtarına uymadığını ifade etti.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:23:19

Ünlü oyuncu Baldwin gözyaşları içinde anlattı: Tetiği ben çekmedim

ABD'de çekilen film esnasında Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan silah kazasıyla ilgili ilk defa röportaj veren aktör Alec Baldwin, gözyaşları içerisinde silahın tetiğini kendisinin çekmediğini söyledi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:21:10

Jandarmadan Silah Imalathanesine Baskin Açiklamasi 1 Gözalti

Sultangazi’de bulunan bir gecekonduya operasyon düzenleyen Istanbul Il Jandarma Komutanligi Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri; piyasadan temin ettigi kurusiki tabancalari gerçek fisek atabilen tabancaya dönüstürerek, il genelinde suç örgütlerine satan bir sahsi yakaladi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:20:18

Bursa'da Tasimacilikta Son Nokta.. Canlarini Hiçe Saydilar

Bursa’da trafikte kaydedilen görüntüler saskinlik yasatti. Diger araç sürücüleri tarafindan kaydedilen görüntülerde tasinan bazi esyalarin zarar görmesi için tasiyici firmada çalisan isçiler ölüme meydan okudular.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:20:18

Tuzla Belediyesi Kadina Siddete Dikkati Çekmek Için Farkindalik Çalismasi Yapti

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarsisi, kadinlara yönelik siddete dikkati çekmek için farkindalik çalismasi baslatarak, semt pazarlarinda ve Tuzla Marina'da vatandaslara brosür ve rozet dagitti.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:19:17

Minik Ögrenciler Sokakta Yasayan Hayvanlari Fotograflarla Anlatti

Bursa’da ögrenciler sokakta yasayan hayvanlari fotograflayip sergi açti.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:17:18

Tutuklanan Belediye Baskani Sevinç Açiklamasi 'Adalet Yerini En Yakin Zamanda Bulacak'

Usulsüzlük ve rüsvet iddialariyla ilgili operasyonda tutuklanan Kiyiköy Belediye Baskani Ender Sevinç, "Adalet yerini en yakin zamanda bulacak" dedi.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:17:17

Gölbasi Belediye Itfaiyesi Kazalara Karsi Kurban Kesti

Adiyaman’in Gölbasi Belediyesi itfaiye ekipleri kaza ve belalara karsi kurban kesti.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:16:47

Brent Petrolün Varil Fiyati 69,81 Dolar

Brent petrolün varili uluslararasi piyasalarda 69,81 dolardan islem görüyor.

2 Aralık 2021 Perşembe   09:14:17

Üretim, istihdam, yatırım için kredi muslukları açılıyor! İşte Başkan Erdoğan'ın müjdelediği destek paketinin ayrıntıları

Başkan Erdoğan, binlerce firmaya nefes aldıracak olan imalat sektörü ve istihdama yönelik destek paketini müjdeledi. İlave İstihdam Destek Programı ile 10-50 kişi çalıştıran işletmeler devlet bankalarıyla imzalayacakları işe alım taahhütleriyle bu destekten yararlanabilecek. Bu destekten yararlanan işverenler her bir işçi için bu yıl 1165 liraya tutarında destek alacak. Bu paketle 13 bin firmanın bu krediden faydalanmaları sağlanarak 55 bin yeni istihdamın önü açılıyor. Proje tamamlandığında 125 binin üzerinde ilave istihdam rakamına ulaşılacak. İşte piyasaların merakla beklediği, Başkan Erdoğan'ın müjdelediği destek paketinin detayları...

2 Aralık 2021 Perşembe   09:13:42

 1  2  ...  69  70  71  ...  73  74