Haber Arşivi

Kahramanmaras'ta Bir Kadin Evinde Ölü Bulundu

Kahramanmaras'in Onikisubat ilçesinde bir kadin bag evinde ölü bulundu.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:24:17

5'Inci Yargi Paketi'ni Içeren Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda Yasalasti (4)

Çocuk teslimi ve çocukla kisisel iliski kurulmasina dair ilam ya da tedbir kararlarinin yerine getirilmesine iliskin islemler, Adli Destek ve Magdur Hizmetleri Müdürlügünce belirlenen teslim mekanlarinda gerçeklestirilecek Çocuk teslimine dair ilam ya da tedbir kararlarinin yerine getirilmesine iliskin teslim emrine aykiri hareket edenler ile emrin yerine getirilmesini engelleyenler, bir ay içinde yapilacak sikayet üzerine, fiil suç teskil etse dahi, üç aya kadar disiplin hapsiyle cezalandirilacak Çocugun uzman veya ögretmen tarafindan yükümlüden ya da hak sahibinden teslim alindigi veya digerine teslim edildigi sirada kayda alinan ses, görüntülerin internet ortaminda yayinlanmasi nedeniyle kisilik haklarinin ihlal edildigini ileri süren ilgililer, içerigin çikarilmasi veya erisimin engellenmesini isteyebilecek.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:19:47

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Yandi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde seyir halindeki araç alev alev yandi. Yanan araci itfaiye ekipleri söndürdü. Araçtan geriye demir yigini kaldi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:17:48

Italya'da Asi Yaptirmayanlara Siki Tedbirler Getirildi

Italya hükümeti, korona virüs salgininda günlük vaka sayilarinin artisa geçmesi nedeniyle asi yaptirmayanlara siki kisitlayici tedbirler getirdi. Italya Basbakani Mario Draghi’nin "Süper yesil geçis sertifikasi" olarak adlandirdigi yeni tedbirler kapsaminda 6 Aralik’tan itibaren asisiz kisiler spor etkinlikleri, sinema ve restoran gibi mekanlara alinmayacak.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:17:47

Voleybol Açiklamasi CEV Challenge Kupasi

OK Gacko: 0 Aydin Büyüksehir Belediyespor: 3.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:11:19

Mugla'dan 54 Ülkeye Su Ürünleri Ihracati

Mugla'da faaliyet gösteren kültür balikçiligi tesislerinde yetistirilen su ürünleri, aralarinda ABD, Rusya ve Japonya'nin da bulundugu dünyanin dört bir yanina ihraç ediliyor.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:11:18

Aydin'da Kadinlar Siddete Karsi Dans Etti

Aydin’da bir araya gelen kadinlar, düzenlenen dans etkinligiyle siddete karsi dikkat çekti.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:09:50

Ameliyat Sonrasi Vücudunda Gazli Bez Unutuldu Iddiasi

Nevsehir’de özel bir hastanede sezaryen ile dogum yapan hastanin vücudunda sargi bezi unutuldugu ileri sürüldü.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:09:49

Metroda Kadin Yolcuya Biçak Çekip Hakaret Eden Süphelinin Yakalanmasina Çalisiliyor

Kadiköy-Tavsantepe metrosunda tartistigi kadin yolcuya biçak çekip, tehdit ve hakaret eden süphelinin yakalanmasi için polis tarafindan çalisma baslatildi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:09:48

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yilmaz'dan Faiz Uyarisi Açiklamasi 'Faiz Artisi Dolari Frenlemez'

Muhafazakar Yükselis Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yilmaz, faiz yükseltmenin dolar artisini frenlemeyecegine dikkat çekerek, “Amerikan dolarinin dünya paralari karsisindaki degerine ancak Amerika’da FED’in yapacagi faiz oranlari etkili olur. Hükümet aleyhinde gösteriler konusunda muhalefet çok daha sagduyulu olmalidir” dedi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:09:20

Hastanede Kapi Koluna Kendini Iple Asti

Samsun’da bir hastanede tedavi gören hasta, kapi koluna iple kendisi asarak hayatina son verdi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:09:19

Lübnan Hizbullahi, Avustralya'nin Kendilerini 'Terör Listesine Alma' Kararini Kinadi

Lübnan Hizbullahi, Avustralya'nin kendilerini terör listesine almasi kararini kinayarak, tutumlarinda herhangi bir degisikligin meydana gelmeyecegini açikladi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:09:18

ATB Baskani Çandir Açiklamasi 'Sektörümüzün Acilen Büyüme Ivmesinin Artirilmasina Ihtiyaç Vardir'

Antalya Ticaret Borsasi (ATB) Baskani Ali Çandir, son iki yildir tarimin stratejik konumunun anlasildigini, tarimin olusturdugu katma degerin hala istenen yönde büyüyemedigini belirterek, "Sektörümüzün acilen büyüme ivmesinin artirilmasina ihtiyaç vardir. Çünkü önümüzdeki dönem, tüm dünyada tarimsal üretim ve ticari faaliyetlerin birincil stratejik alan olarak kabul edilip hareket edilecegi bir dönem olacaktir" dedi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:08:48

Tekirdag'da 6 Aydir Maas Alamayan Madenciler Eylem Yapti

Tekirdag’in Malkara ilçesinde özel bir maden sirketinde çalisan bir grup isçi, 6 aydir maaslarini alamadiklari gerekçesiyle maden sirketinin önünde eylem yapti.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:08:18

Kamerun'un Anglofon Bölgesinde Okula Düzenlenen Bombali Saldirida 4 Kisi Öldü

Kamerun'un Anglofon (Ingilizce konusulan) bölgesinde bir okula düzenlenen bombali saldirida 3'ü ögrenci, 1'i ögretmen 4 kisi hayatini kaybetti.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:06:18

Agri'da Ögretmenler Ceylan Konseriyle Stres Atti

Agri’da, 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla konser veren Ceylan Avci, seslendirdigi birbirinden güzel sarkilarla ögretmenlere keyifli anlar yasatti.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:05:18

5'Inci Yargi Paketi'ni Içeren Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda Yasalasti (3)

Çocuk teslimi veya çocukla kisisel iliski kurulmasina dair aile mahkemeleri tarafindan verilen ilam veya tedbir kararlari, çocugun üstün yarari esas alinarak, Adalet Bakanliginca kurulan adli destek ve magdur hizmetleri müdürlüklerince yerine getirilecek Kisisel iliski kurulmasina dair kararin gereklerinin yerine getirilmemesi halinde, çocugun menfaatine aykiri olmamak kaydiyla velayet kendisinde olmayan anne veya babanin talebi üzerine velayet degistirilebilecek Icra basmüdürlerine ilave adalet hizmetleri tazminati ödenecek Kesif ve icra islemine bagli olmaksizin hakim ya da cumhuriyet savcisinin görevlendirmesiyle arastirma, inceleme ve rapor islemleri için daire disina çikan sosyal çalismaci, psikolog ve pedagoglar yol tazminati alacak.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:03:48

Karanlikta Kavsagi Göremedi, Araci Taklalar Atarak Durdu

Diyarbakir’in Kayapinar ilçesinde kavsagi göremeyen sürücünün kullandigi araç taklalar atarak durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   23:00:48

Tunus, Fakli Ülkelerde Görev Yapan 15 Diplomatini Görevden Aldi

Tunus, farkli ülkelerde görev yapan 15 diplomatinin görevine son verdi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   22:59:48

Küçükçekmece'de Kavgayi Ayirmaya Çalisan Polis Biçaklandi

Küçükçekmece’de sokak içerisinde kornaya basan bir kisi ile kendisini uyaran sahis arasindaki kavgayi ayirmaya çalisan polis biçakla yaralandi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   22:56:49

Bakan Kurum Açiklamasi 'Türkiye Bugün, Esine Az Rastlanir Bir Ekonomik Saldiri Operasyonuyla Karsi Karsiyadir'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, “Türkiye bugün, esine az rastlanir bir ekonomik saldiri operasyonuyla karsi karsiyadir. Bizi yikamadiniz, yikamiyorsunuz, yikamayacaksiniz. Büyük Türkiye hedefinin önüne geçemediniz, geçemeyeceksiniz” dedi.

24 Kasım 2021 Çarşamba   22:56:48

Bakan Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantisi'nin Ardindan Açiklama Yapti Açiklamasi

'(Kovid19 tedavisi) Molnupiravir ilacinin tedavi rehberine eklenmesine karar verilmistir. Uygun olan hasta gruplari için ilacin tedariki saglanir saglanmaz kullanima alinmasina karar verilmistir' '(Kovid19 tedavisinde kullanilan Favipiravir isimli ilaç) Bundan sonraki süreçte kullanim endikasyonuna kisinin hekimi hastanin klinik durumuna göre karar verebilecek' 'Saglik çalisanlarindan 2 doz inaktif asi olmus ve hatirlatma dozunu mRNA veya inaktif asi olanlar bir hatirlatma dozu asisi daha olabilecek.'

24 Kasım 2021 Çarşamba   22:55:47

Meteorolojiden Bingöl, Tunceli Ve Elazig Için Yogun Kar Uyarisi

Meteoroloji Genel Müdürlügü, Bingöl, Tunceli ve Elazig'da yogun kara karsi dikkatli ve tedbirli olunmasi uyarisinda bulundu.

24 Kasım 2021 Çarşamba   22:55:18

5'Inci Yargi Paketi'ni Içeren Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda Yasalasti (2)

Salgin sebebiyle, açik ceza infaz kurumlarinda bulunanlar ile kapali ceza infaz kurumunda bulunup da açik ceza infaz kurumlarina ayrilmaya hak kazanan hükümlüler, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak cezasinin infazina karar verilen hükümlülerin bu kapsamdaki izin süresi 31 Mayis 2022'ye kadar uzatilabilecek Icra ve Iflas Kanunu'nda yer alan 'çocuk teslimi', 'çocukla sahsi münasebet tesisine dair ilamin icrasi', 'çocuk teslimine ve çocukla kisisel iliski kurulmasina dair ilamlarin icrasinda uzman bulundurulmasi' ve 'çocuk teslimi emrine muhalefetin cezasi' baslikli maddeler yürürlükten kaldirilacak Birinci ve ikinci ihale, icra müdürü tarafindan, ilanda belirlenen gün ve saatte, haczedilen malin muhammen kiymetinin yüzde 50'si üzerinden baslatilacak. Sartlarin yerine gelmesi halinde mal, en yüksek teklif verene ihale edilecek Icra müdürü, artirmanin bitmesinden sonraki ilk is gününde artirmanin sonucunu gösteren bir sonuç tutanagi düzenleyerek tutanaktaki bilgileri ayni gün satis portalinda ilan edecek Haczedilen mallarin elektronik ortamda satisina iliskin hükümlerin uygulanmasina, Adalet Bakanliginca belirlenen il veya ilçelerde, buna iliskin yönetmeligin yürürlüge girdigi tarihten itibaren baslanacak ve en geç bir yilin sonunda ülke genelinde uygulamaya geçilecek

24 Kasım 2021 Çarşamba   22:54:48

Bakan Kurum, AK Parti Altindag Danisma Meclisi Toplantisi'nda Konustu Açiklamasi

'Tüm dünyada tedarik zinciri sekteye ugramisken, biz ülke olarak sanayicimize, yatirimcimiza her zamankinden daha yüksek miktarda kredi dagitiyoruz. Ama bir de bakiyorsunuz, ekonomi parametreleriyle asla açiklanamayacak bir kur dalgalanmasiyla karsi karsiya kalmisiz. Bu süreç geçici bir süreç olmasinin yaninda, Türkiye bugün esine az rastlanir bir ekonomik saldiri operasyonuyla karsi karsiyadir' 'Yalanin ve fitnenin bu denli kol gezdigi, ekonomik sabotajlarin bu denli sistematik olarak isletildigi bir dönemi daha önce yasamamistik'

24 Kasım 2021 Çarşamba   22:53:47

 1  2  3  ...  78  79