Haber Arşivi

İngiliz Parlamentosunda Kritik Brexit Oylamasını Muhalefet Kazandı

İngiltere'de muhalefet, anlaşmasız Brexit'i önlemeye dönük kritik bir oylamayı kazandı.

4 Eylül 2019 Çarşamba   00:18:12

Meclis Başkanı Şentop Açıklaması 'Bugün İnsanlık, Büyük Bir Buhranın Ve Kuşatmanın Mağduru Ve Esiridir'

Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Hz. Hüseyin’in şehit edilmesinin, yürekleri titreten bir acı olduğu kadar, bugüne ve yarına dair ibretlik dersler verdiğini belirterek "Bugün insanlık, büyük bir buhranın ve kuşatmanın mağduru ve esiridir. Hal böyleyken, kutlu mesaja ve yüce kelama muhatap olan bizlerin yapması gereken, Kerbela’da kıyama kalkmaktan korkmayan Hz. Hüseyin’in yolunu izlemek, zulme karşı adaleti, düşüklüğe karşı asaleti tercih etmektir" dedi.

4 Eylül 2019 Çarşamba   00:15:41

İtalya'da 2. Conte Hükümeti'ne Doğru

5 Yıldız Hareketi üyeleri, partilerinin Giuseppe Conte liderliğinde Demokratik Parti ile koalisyon hükümeti kurmasına yeşil ışık yaktı Hükümeti kurmakla görevli mevcut Başbakan Conte'nin yarın yeni hükümet programını ve kabine listesini sunmak üzere Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ile görüşmesi bekleniyor.

4 Eylül 2019 Çarşamba   00:12:11

Sivas'ta Şüpheli Çanta Paniği

Sivas’ta bir parkta unutulan sırt çantası ekipler tarafından fünye ile patlatıldı. Patlatılan çantanın içinden makyaj malzemeleri çıktı.

4 Eylül 2019 Çarşamba   00:07:41

Kendisini, Eski Eşini Ve Oğlunu Eve Kilitleyip Dehşet Saçtı

Adana’da annesi ve teyzesinin ikamet ettiği evin kendisine verilmesini isteyen Şayıp Ş. isteği kabul edilmeyince kendini, eski eşini ve oğlunu eve kilitleyip iki katlı binayı ateşe verdi.

4 Eylül 2019 Çarşamba   00:02:12

ABD'de Müslümanlara Saldırı Planlayan Gençlere Hapis Cezası

New York eyaletinde Müslümanların yoğun olarak yaşadığı kasabaya bombalı saldırı hazırlığında oldukları gerekçesiyle yargılanan 3 gençten sonuncusu 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

4 Eylül 2019 Çarşamba   00:01:41

 1  2  ...  62  63