Haber Arşivi

Rahibelerden 'Kiliselerin Yapısını Değiştirin' Çağrısı

Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus'un kiliselerde bazı papaz ve piskoposların, rahibelere cinsel istismarda bulunduğunu kabul etmesinin ardından ABD'deki rahibelerden tepki geldi ABD'deki rahibelerin çatı kuruluşu Kadın Dindarlar Liderlik Konferansı açıklamasından: 'Kilise ahlaki güvenilirliğini yeniden kazanmak ve yaşanabilir bir gelecek istiyorsa, şu anki yönetim yapısı değişmeli'.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:16:10

Pazarcıların Kavgası Kanlı Bitti Açıklaması 1 Ölü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde pazar esnafı arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:16:09

Genç Çifti Ölüm Ayırdı

İzmir’in Dikili ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen genç adam hayatını kaybederken, durumu ağır olan eşi ise hastaneye kaldırıldı.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:14:09

İzmir'de Genç Çifti Ölüm Ayırdı

İzmir’in Dikili ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 24 yaşındaki Naim Kocabıyık hayatını kaybetti, hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan eşi Tuğçe Kocabıyık’ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:12:40

Victor Garcia Açıklaması 'Savunmada Hatalar Yaparak Maçı Kaybettik'

Gran Canaria Başantrenörü Victor Garcia, Anadolu Efes’e karşı savunmada hatalar yaptıkları için kaybettiklerini söyledi.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:12:39

Kocaeli'deki Şantaj Ve Silahlı Saldırı İddiası

Olaya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli daha tutuklandı.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:12:09

Kahramanmaraş'ın İki İlçesinde Eğitime Kar Engeli

Kahramanmaraş'ın iki ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:11:39

'Tek Yürek' TRT 1 Ekranlarında İzleyiciyle Buluştu

Gerçek hayattan uyarlanan dizinin ilk bölümünü, TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti'nin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy ve dizinin tüm ekibi beraber seyretti Oyuncu Tayanç Ayaydın: 'Zeytinburnu'nda doğmuş büyümüş, hayatı onu Kanada'ya götürmüş. Öfke kontrolü sorunu nedeniyle yaşadığı bir hata sonucu tekrar mahallesine geri dönüyor. Döndüğünde çok masalsı bir şekilde bir bakıyor ki aslında bir daha asla karşılaşamayacağı bir hayat, hem buz pisti hem de kurması gereken takımı mahallede onu bekliyor' Oyuncu Hilmi Cem İntepe: 'Bu dizinin verebileceği en büyük mesaj, 'Bir şeyi isterseniz, yapabilirsiniz'. Bu arkadaşların hepsi, en ufak bir şeyde hayatlarını mahvedecek hareketler yapabilir. Buz hokeyi ise onların çıkış bileti oluyor'

7 Şubat 2019 Perşembe   23:11:09

Ergin Ataman Açıklaması 'Gran Canaria Karşısında Net Bir Galibiyet Aldık'

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Gran Canaria maçının ikinci yarısında savunma stratejilerini değiştirdiklerini ve bunun sonunda onları düzen dışına çıkardıklarını belirterek, “Zor geçeceği tahmin edilen ikinci yarıyı kolaya çevirip net bir galibiyet aldık” dedi.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:09:09

'ABD Ve Kolombiya Venezuela'da Darbe Eylemlerini Destekliyor'

Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı Jorge Rodriguez: 'ABD ve Kolombiya'nın fiili güçleri Venezuela'da darbe eylemlerini destekliyor'.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:06:08

'Sudan Medyası Gösteriler İçin Finanse Ediliyor'

Sudan Devlet Başkanı Ömer elBeşir:'Protestoları destekleyen medya, düşman taraflarca büyük meblağlarla finanse ediliyor”.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:05:09

2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı

Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan: 'İslam dünyasında bilimin yeniden yükseltilmesini, dünyadaki bilim neredeyse onu alıp daha ileriye taşımak için çalışılmasını sağlamlaştırmak istiyoruz Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl: 'Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu yıl Fuat Sezgin yılı ilan edildi. Bu çok önemli'

7 Şubat 2019 Perşembe   23:04:08

Edirne'de Trafik Kazası Açıklaması 1 Yaralı

Edirne'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:02:38

Theresa May Brüksel'den Eli Boş Döndü

Brexit krizi üzerine Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile görüşen İngiltere Başbakanı Theresa May, “Avrupa Birliği’ne bağlı 27 ülkeden hiçbiri İngiltere ile olan anlaşma şartlarını tekrardan konuşmak istemiyor” cevabını aldı.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:02:09

Kırşehir'de Terör Propagandası Yapanlara Operasyon

Terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri ileri sürülen 2 kişi yakalandı.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:00:11

'Kaşıkçı Suudi Arabistan Tarafından Acımasız Ve Önceden Tasarlanmış Cinayete Kurban Gitti'

BM Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard:Türkiye'deki görevim sırasında toplanan deliller, Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan Devleti yetkilileri tarafından acımasızca ve önceden tasarlanmış bir cinayete kurban gittiğini gösteriyor' 'Türkiye'nin uluslararası hukuk çizgisindeki etkili, kapsamlı, tarafsız ve şeffaf soruşturma çabası Suudi Arabistan tarafından ciddi şekilde baltalandı' 'Diplomatik misyonların yasal kullanımına ilişkin yükümlülükler de dahil Kaşıkçı'nın öldürülmesinin uluslararası hukukun ve uluslararası ilişkilerin ihlalidir'.

7 Şubat 2019 Perşembe   23:00:09

7 Aracın Karıştığı Kazada 1 Kişi Yaralandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 7 aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı.

7 Şubat 2019 Perşembe   22:58:39

Basketbolda Maçın Ardından

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman:'Zor geçeceği tahmin edilen ikinci yarıyı kolaya çevirip net bir galibiyet aldık' Herbalife Gran Canaria Başantrenörü Victor Garcia:'Savunmada hatalar yaparak maçı kaybettik'.

7 Şubat 2019 Perşembe   22:57:38

AK Parti'nin Maden Belediye Başkan Adayı Adaylıktan Çekildi

Elazığ'ın Maden ilçesinde AK Parti Belediye Başkan adayı Ekrem Kaçar, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi.

7 Şubat 2019 Perşembe   22:54:08

Bayern Münih, 19 Yaşındaki Arp İle Anlaştı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Almanya 2. Ligi ekibi Hamburg ile Fiete Arp'ın transferi konusunda anlaştı.

7 Şubat 2019 Perşembe   22:53:09

Ruanda Zehirli Metan Gazını Paraya Dönüştürecek

Kigali yönetimi, Kivu Gölü'ndeki metan gazının işletilmesi ve yakıt olarak pazarlanması için 400 milyon dolarlık anlaşma imzaladı.

7 Şubat 2019 Perşembe   22:51:18

69. Uluslararası Berlin Film Festivali Başladı

Festivalin açılışı 'The Kindness of Strangers' filminin gösterimiyle yapıldı.

7 Şubat 2019 Perşembe   22:51:17

Belçika'da Grev Nedeniyle Uçuşlar İçin İptal Kararı

Belçika'da Brüksel Havayolları, işçi sendikalarının 13 Şubat'ta yapacağı grev nedeniyle 122 seferini iptal etme kararı aldı.

7 Şubat 2019 Perşembe   22:51:16

'Münbiç Yol Haritası ABD'nin YPG İle İlişkilerini Bitirmesi İçin Model'

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal:Münbiç yol haritası ABD için bir çıkış noktası, YPG/PYD ile ilişkilerini bitirmesi için bir modeldir' '(Venezuela) Bizim pozisyonumuz prensiptendir çünkü kendi siyasi deneyimimizden dolayı seçilmiş liderlerin seçim dışındaki yollarla değiştirilmesine karşıyız. Biz de son zamanlarda hain bir darbe girişi ile karşı karşıya kaldık. Tüm toplum halen bunun travmasını yaşıyor. Dış müdahalelerden bugüne kadar herhangi bir olumlu sonuç çıktığını görmedik' SETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran:(Türk Amerikan ilişkileri) Bazen stratejik müttefikliği kullanıyoruz fakat sahadaki gerçek stratejik müttefiklikle uyuşmuyor”Türkiye ve ABD yakın zaman içerisinde ilişkisini yeniden tanımlamalıdır' 'Türkiye ve ABD Münbiç için plan yapmalıdır ve bunu Fırat'ın doğusuna da uygulamalıdır, bu ikili ilişkilerin düzelmesi için iyi bir şans'

7 Şubat 2019 Perşembe   22:41:52

Genç Çift Sobadan Sızan Gazdan Zehirlendi

İzmir'de sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen 24 yaşındaki genç yaşamını yitirdi, hastaneye kaldırılan eşinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

7 Şubat 2019 Perşembe   22:39:48

 1  2  3  ...  74  75