Haber Arşivi

Konya'da Salı Günü Eğitime Kar Tatili

Konya merkezde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta okullarda eğitime Salı günü ara verildi.

8 Ocak 2019 Salı   01:04:59

Sandıklı'da Taşımalı Eğitim Yapan Okullar'da Kar Tatili

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yoğun Kar yağışı nedeni ile taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime 8 Ocak Salı günü bir gün ara verildi.

8 Ocak 2019 Salı   01:04:58

Çifte Vatandaşlığa Sahip 2 Kişi Mısır'da Kayboldu

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Mısır’da, çifte vatandaşlığa sahip 2 kişinin kaybolduğunu bildirdi.

8 Ocak 2019 Salı   00:58:19

'PKK'nın Belirlediği Sincar'daki Sözde Kaymakamı Kabul Etmiyoruz'

Irak Milletvekili Beşar Kiki, Irak hükümetinin onayı olmadan ve komşu ülkelerle yapılan anlaşmalara aykırı olarak Sincar'da terör örgütü PKK ve Haşdi Şabi'nin baskısıyla belirlenen sözde bir kaymakamı kabul etmediklerini belirtti.

8 Ocak 2019 Salı   00:57:19

Konya'da Eğitime Kar Engeli

Konya'nın bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

8 Ocak 2019 Salı   00:52:19

Çamlıca'da Vatandaşların Kar Keyfi

İstanbul Anadolu yakasında etkili olan kar yağışı birçok kesimi kısa sürede beyaza bürüdü. Çamlıca tepesine gelen bazı vatandaşlar fotoğraf çektirirken bazı vatandaşlar ise kızak kaydı.

8 Ocak 2019 Salı   00:51:19

Maden Kanunu'nda Değişiklik Teklifi Alt Komisyonda

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Alt Komisyonunda, Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin benimsenen önergeler doğrultusunda Üst Komisyona sevkine karar verildi CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin: 'Teklif, Maden Kanunu'nu 'Ceza Kanunu'na dönüştürecek içeriktedir. Teklifin geri çekilmesini ve sektörle görüşülerek yeniden hazırlanmasını öneriyoruz' AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin: 'Maden Kanunu günün şartlarına uygun olarak her dönemde yenilenebilmiştir. Bugün de günün şartlarına uygun düzenlemeleri yapmak doğrudur'

8 Ocak 2019 Salı   00:50:49

Bursa İnegöl'de Eğitime Bir Gün Ara

Bursa’da aşırı kar yağışı nedeniyle eğitime ara veren ilçelere bir yenisi daha eklendi. Büyükorhan’dan sonra İnegöl ilçesinde de eğitime bir gün ara verildi.

8 Ocak 2019 Salı   00:47:22

Şuhut'ta Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde kar yağışı dolayısıyla eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

8 Ocak 2019 Salı   00:47:21

Tunceli Merkez Ve Pülümür'de Eğitime Kar Tatili

Tunceli merkez ve Pülümür ilçesine kar yağışı nedeniyle okullar 1 günlüğüne tatil edildi.

8 Ocak 2019 Salı   00:47:20

KKTC'de İş Adamları Arasında Kavga Çıktı, 1 Ağır Yaralı

KKTC’li ünlü iş adamı ve Akacan Holding Başkanı Bulut Akacan ile bir gurup arasında alacak verecek sebebiyle kavga çıktı.

8 Ocak 2019 Salı   00:47:19

Zarif, ABD'nin Orta Doğu Politikasını Bolton'un Fotoğrafıyla Anlattı

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin Orta Doğu'ya yönelik izlediği politikaları "siyasi körlük" olarak niteledi.

8 Ocak 2019 Salı   00:42:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, The New York Times İçin Makale Kaleme Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Suriye'den çekilme kararı alarak doğru bir adım attı. Ancak ABD'nin, uluslararası toplumun ve Suriye halkının çıkarlarının korunabilmesi için çekilmenin dikkatlice planlanması ve doğru ortaklarla iş birliği içerisinde hayata geçirilmesi gerekmektedir. NATO'nun ikinci büyük ordusuna sahip olan Türkiye, bu görevi yerine getirme gücü ve kararlılığı olan tek ülke konumundadır' 'Türk milleti, şiddete varan aşırıcılık tehdidini iyi tanıdığı için Türkiye Cumhuriyeti olarak DEAŞ ve Suriye'deki diğer terör örgütleriyle mücadele konusunda kesin bir kararlılık içerisindeyiz' 'Türkiye olarak radikalleşmenin temelinde yatan sebepleri ortadan kaldıracak kapsamlı bir stratejiyi hayata geçirmek istiyoruz. Suriye halkının kendilerini yöneticilerden kopuk hissetmemesini, yerel halkın mağduriyetlerinin terör örgütleri tarafından suistimal edilmemesini ve herkesin istikrarlı bir geleceğe inanmasını sağlamak arzusundayız' 'Cenevre ve Astana süreçlerinin içerisinde bulunan bir ülke olarak hem ABD hem de Rusya'yla eş zamanlı olarak çalışabilen tek paydaş konumunda bulunuyoruz. Bu ortaklıklar temelinde Suriye'deki meseleyi halledeceğiz' 'İslam dini ve dünyanın her yerindeki Müslümanların düşmanı olan DEAŞ terör örgütünü bitirmek ve Suriye'nin toprak bütünlüğünü muhafaza etmek için tüm tarafların güç birliği yapmasının zamanı gelmiştir. Türkiye, tarihin bu en kritik döneminde elini taşın altına koymaktadır. Bu süreçte uluslararası toplumun, destekçimiz olacağına inanıyoruz'

8 Ocak 2019 Salı   00:27:20

'İran Hindistan İçin Güvenilir Bir Petrol Tedarikçisidir'

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif: 'İran Hindistan için daima güvenilir bir petrol tedarikçisi ve öyle olmaya devam edecek'.

8 Ocak 2019 Salı   00:25:20

Van'da Bir Minibüste 73 Kilo Toz Esrar Ele Geçirildi

Van’ın Gürpınar ilçesinde polis ekipleri tarafından bir minibüste yapılan aramada 73 kilo 215 gram toz esrar ele geçirildi.

8 Ocak 2019 Salı   00:22:50

Kar Fotoğrafı Çekerken Uçuruma Düştü

Denizli'de ormanlık alanda kar fotoğrafı çekmek için çıktığı seyir terasından dengesini kaybederek uçuruma düşen kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

8 Ocak 2019 Salı   00:18:19

'Türkiye'nin Suriye'de Barışı Sağlamak İçin Bir Planı Var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Times gazetesi için kaleme aldığı makalede Suriye’de uzun vadeli barış ve istikrara katkı sunacak kapsamlı bir stratejinin Türkiye’nin liderliğiyle gerçekleşeceğini belirterek, “NATO’nun ikinci büyük ordusuna sahip olan Türkiye, bu görevi yerine getirme gücü ve kararlılığı olan tek ülke konumundadır” dedi.

8 Ocak 2019 Salı   00:09:20

El Chapo Davası Eski Devlet Başkanına Kadar Uzandı

Tutuklu uyuşturucu baronu “El Chapo” lakaplı Joaquin Guzmn’ın davasında, gizli bir tanığın ifadesinde yer alan “Chupeta (Emzik)" lakaplı kişinin eski Kolombiya Devlet Başkanı Ernesto Samper olduğu iddia edildi.

8 Ocak 2019 Salı   00:07:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Türkiye'nin Suriye'de Barışı Sağlamak İçin Bir Planı Var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Times gazetesi için kaleme aldığı makalede Suriye’de uzun vadeli barış ve istikrara katkı sunacak kapsamlı bir stratejinin Türkiye’nin liderliğiyle gerçekleşeceğini belirterek, “NATO’nun ikinci büyük ordusuna sahip olan Türkiye, bu görevi yerine getirme gücü ve kararlılığı olan tek ülke konumundadır” dedi.

8 Ocak 2019 Salı   00:07:20

Sason'da Okullar 1 Gün Tatil Edildi

Batman’ın Sason ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

8 Ocak 2019 Salı   00:06:50

'İsrail İşgali Aklamak İçin Yahudi Soykırımını Kullanıyor'

Faslı Yahudi Düşünür Cohen: 'Holokost, Siyonistlerin Filistin'deki işgallerini haklı çıkarmak için icat ettikleri yeni bir dindir'İsrail 70'lerden bu yana yeni bir imaj oluşturmak ve Filistin halkına yönelik yaptıklarının üstünü örtmek için bu olayı (Holokost) istismar ediyor' 'Yerel düzeyde, İsrail hükümetleri Holokost'u, korku ile şiddeti yaymayı sürdürmek ve savaşa daima hazır olmak için vatandaşlarının bilincinde canlı tutmaya çalışıyor'.

8 Ocak 2019 Salı   00:05:49

Fabrikada Çıkan Yangın Korkuttu

İzmir’de endüstriyel mutfak malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek yandaki depoya sıçrayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

8 Ocak 2019 Salı   00:05:20

Öğrenciler Vali Yerlikaya'yı Mesaj Yağmuruna Tuttu

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul’da öğrenciler, okulların tatil edilmesi için sosyal medyadan Vali Ali Yerlikaya’yı mesaj yağmuruna tuttu.

8 Ocak 2019 Salı   00:01:20

 1  2  ...  75  76