Haber Arşivi

BM'den Afrin açıklaması: YPG engel oluyor

BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, 'yerel yetkililer' şeklinde tanımladığı terör örgütü YPG/PKK'nın sivillerin Afrin'den çıkışını engellemeye devam ettiğini söyledi.

6 Mart 2018 Salı   00:59:31

Manchester United'dan süper geri dönüş!

Manchester United, İngiltere liginde 20 geri düştüğü Crystal Palace karşılaşmasını 32 kazandı.

6 Mart 2018 Salı   00:55:01

BAE Bağlantılı İş Adamından Tillerson Aleyhinde Lobi İddiası

ABD Başkanı Trump'ın bağışçılarından ve BAE ile yakın bağlantıları olan Amerikalı bir iş adamının, Katar konusunda farklı düşünen ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ın kovulması için Washington'da lobi yaptığı iddia edildi.

6 Mart 2018 Salı   00:46:37

Suudi Arabistanlı Askerler Toprağa Verildi

Yemen sınırında Husilerle girdikleri çatışmalarda ölen iki asker için cenaze töreni düzenlendi.

6 Mart 2018 Salı   00:46:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanun Onayı

Erdoğan, 7100 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'u onayladı.

6 Mart 2018 Salı   00:45:02

TOÇ BİR SEN Genel Başkanı Öztürk Açıklaması

'15 Temmuz ve öncesinde 28 Şubat sürecinde MemurSen olarak duruşumuz hep net oldu. Hep ülkesinin yanında, milletinin yanında ve devletinin yanında bir duruş sergiledik”

6 Mart 2018 Salı   00:39:32

Gaziantep'te 1 DEAŞ'li Tutuklandı

Gaziantep’teDEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

6 Mart 2018 Salı   00:38:03

Mehmed Emin Resulzade Kabri Başında Anıldı

Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçiliği ve Yerli Düşünce Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Mehmed Emin Resulzade Ankara Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

6 Mart 2018 Salı   00:38:02

Fransa, Afrika Ülkelerinin Sanat Eserlerini İade Edecek

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, ülkesinde sömürge döneminden kalma Afrika ülkelerine ait eserlerin iadesi için çalışma yapmak üzere iki uzman görevlendirdi.

6 Mart 2018 Salı   00:33:02

Eskişehir'de FETÖ/PDY Operasyonunda 1 Gözaltı

Eskişehir’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 6 kişiden biri tutuklandı.

6 Mart 2018 Salı   00:27:02

New York Borsası Yükselişle Kapandı

New York borsasında endeksler, haftanın ilk işlem gününü "ticaret savaşı" endişelerinin azalması sonucu sert yükselişle tamamladı.

6 Mart 2018 Salı   00:26:32

Slovakya'daki Gazeteci Cinayeti

Slovakya Başbakanı Fico: 'Gazeteci ve kız arkadaşının öldürülmesinden sonra olan olaylar, ülkenin istikrarını bozmak için çeşitli girişimlerin olduğunu gösteriyor'.

6 Mart 2018 Salı   00:16:32

Eski AB Ve Devlet Bakanı Egemen Bağış Gazi Ve Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

Eski AB ve Devlet Bakanı Egemen Bağış, Van’da Diriliş Gençlik Derneği Federasyonunun düzenlediği ‘El Ele Hep Birlikte Güçlü bir Türkiye’ programı kapsamında şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

6 Mart 2018 Salı   00:15:32

Yabancı Misyon Şeflerine 'Zeytin Dalı Harekatı' Bilgilendirmesi

Daily Sabah Gazetesi ve İstanbul Konsoloslar Birliği tarafından düzenlenen resepsiyonda, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, uluslararası şirketlerin yöneticileri ve İstanbul'da görev yapan başkonsolosları, 'Zeytin Dalı Harekatı' hakkında bilgilendirdi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Aybet, 'Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından beri uluslararası medyada bazı çarpıtmalar oluyor. Burada kendimizi, operasyonun gerekçelerini, daha iyi anlatmamız gerekiyor' Daily Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Karagöz: 'Bu tarz toplantılar, uluslararası arenada Türkiye'nin imajını da güçlendirecektir' 'Karşımızda Türkiye ile sorunu olan uluslararası bir medya var. Bu sorun, onların Türkiye'yi bir yere hapsetmelerinden kaynaklanıyor' TRT World Genel Yayın Yönetmeni Fatih Er:Sadece alanda askeri olarak varlık göstermek yeterli değil. Aynı zamanda Türkiye'nin enformasyonu da kontrol etmesi gerekiyor'

6 Mart 2018 Salı   00:15:02

Yunanistan'da 'Novartis Skandalı' İçin Soruşturma Komisyonu Kuruldu

Yunanistan parlamentosunda, ilaç firması Novartis'in ülkede bazı politikacı, bürokrat ve doktorlara rüşvet vererek ilaç fiyatlarını şişirdiği iddiaları için soruşturma komisyonu kuruldu.

6 Mart 2018 Salı   00:10:02

Floransa'da Siyahi Bir Kişi Uğradığı Silahlı Saldırıda Yaşamını Yitirdi

İtalya'nın Floransa kentinde bir İtalyan vatandaşının silahlı saldırısına uğrayan Senegalli hayatını kaybetti Cinayetin ardından bir araya gelen Senegalliler ve Müslümanlardan oluşan grup, olayı protesto etti İtalya İslami Toplum Birliği Başkanı ve Floransa İmamı Elzir: 'Bölünmeden, hep birlikte Senegal toplumunun ve ailenin yanında yer alıp, birbirimize kenetlenmeliyiz. Tepkimizi kontrol etmeliyiz. Şiddete şiddetle karşılık vermemeliyiz' Floransa'da yaşayan Senegallilerin sözcüsü Pape Diaw: 'Bu olay toleransızlığın öne çıktığı bir seçim atmosferinde meydana geliyor, bize o kişinin neden ateş ettiğini açıklamak zorundalar'

6 Mart 2018 Salı   00:07:06

Trump'ın Ek Gümrük Vergisi Planına Destek

Cumhuriyetçi ABD Senatörü Sullivan: 'Asıl sorun, Çin'in hızla artan çelik üretimi nedeniyle küresel çelik piyasasındaki fazla kapasiteden oluşuyor' 'Çin, uzun vadede ekonomik tehlikeler dayatıyor' 'NAFTA'nın yeniden gözden geçirilmesi ABD enerji sektörü için önemli fırsatlar sunacak' 'Vergi kesintisi sayesinde Amerikan ekonomisinin daha iyiye gideceğine inanıyorum. Enerji sektörü de ekonomiye inanılmaz katkıda bulunacak' 'ABD'de enerji rönesansı yaşanması için enerji projelerinin daha hızlı biçimde hayata geçirilmesi gerek'

6 Mart 2018 Salı   00:02:32

Tolgay: Galibiyeti askerlerimize armağan ediyorum

Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, fazla para kazanarak rahat bir hayat yaşadıklarını belirterek, galibiyeti askerlere armağan ettiklerini söyledi.

6 Mart 2018 Salı   00:02:01

Olcay Şahan Açıklaması 'Acil Toparlanarak Akhisar Maçına Bakacağız'

Trabzonspor’un tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan, maça iyi başladıklarını belirterek, Beşiktaş’ın pozisyonları iyi değerlendirerek, galip geldiğini söyledi.

6 Mart 2018 Salı   00:01:31

Maçın Ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: 'Denk maçta Babel tarafından goller atılması ibreyi bize çevirdi' 'Bırakın 23 kişiyi 5 bin kişinin demesiyle benim buraya ait olma duygumuzu kimse silemez'.

6 Mart 2018 Salı   00:01:01

'Benim Buraya Ait Olma Duygumu Kimse Silemez'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bırakın 2-3 kişiyi 5 bin kişinin demesiyle benim buraya ait olma duygumu kimse silemez" dedi.

6 Mart 2018 Salı   00:00:31

'Galibiyeti Askerlerimize Armağan Ediyoruz'

Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, fazla para kazanarak rahat bir hayat yaşadıklarını belirterek, galibiyeti askerlere armağan ettiklerini söyledi.

6 Mart 2018 Salı   00:00:03

'Acil Toparlanarak Akhisar Maçına Bakacağız'

Trabzonspor’un tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan, maça iyi başladıklarını belirterek, Beşiktaş’ın pozisyonları iyi değerlendirerek, galip geldiğini söyledi.

6 Mart 2018 Salı   00:00:02

 1  2  ...  74  75