Haber Arşivi

Tunuslu Öğretmenler Zam Talebiyle Gösteri Düzenledi

Tunus'ta ortaokul ve liselerde görev yapan binlerce öğretmen, maaşlarına zam yapılması talebiyle gösteri düzenledi.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:49:07

Bayern Münih 3 Puanı Tek Golle Aldı

Bundesliga'nın 16. haftasında Bayern Münih sahasında Leipzig'i Franck Ribery'nin attığı golle 10 yendi

20 Aralık 2018 Perşembe   00:49:06

ABD'den Rusya'ya Yeni Yaptırımlar

Washington yönetimi, dünya genelinde siyasi seçimlere müdahale ettikleri ve Dünya AntiDoping Ajansına siber saldırı düzenledikleri gerekçesiyle çoğu Rus Askeri İstihbarat Servisi çalışanı 14 kişiye ve 3 kuruma yaptırım uygulayacağını bildirdi İngiltere'de öldürülen eski KGB ajanı Sergei Skripal ile kızına suikast girişiminde bulunan iki GRU yetkilisi daha ABD'nin yaptırım listesine alındı.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:44:37

Adıyaman Göle Döndü

Adıyaman’da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış cadde ve sokakları göle çevirdi.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:42:08

Doğumuna Bir Ay Kala Ölümden Döndü

Fatih Aksaray’da minibüsle otomobilin çarpıştığı kazada aralarında 8 aylık hamile bir kadınında bulunduğu 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle araçta sıkışan hamile kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:42:07

Yunan Genelkurmay Başkanı'ndan küstah tehdit!

Yunan Genel Kurmay Başkanı, Yunan silahlı kuvvetlerinin bölgedeki barış ve istikrarı korumakla görevli olduğunu öne sürerek, "Türkler kayalıklarımıza çıkarsa yerle bir ederiz." dedi.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:29:34

Fatih'te Trafik Kazası Açıklaması 4 Yaralı

Kazada yaralan 8 aylık hamile kadının sıkıştığı yerden çıkarılması için vatandaşlar seferber oldu.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:22:06

Tonlarca Domates Ve Sebze Yola Saçıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, domates ve sebze yüklü bir kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Tonlarca domates ve sebze yola saçılırken kamyonda bulunan 3 kişi yaralandı.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:21:07

New York Borsası 'Fed' Sonrası Sert Geriledi

New York borsasında endeksler, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz artışıyla biten toplantısının ardından sert değer kaybetti.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:20:06

Rize'de Korkutan Çatı Yangını

Rize’nin Çayeli ilçesinde müstakil bir evde çıkan çatı yangını mahalleliyi korkuttu.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:17:38

ABD'den Rusya'ya karşı yeni yaptırım

ABD Rusya’ya karşı yeni yaptırım paketini uygulamaya soktu. Yaptırımların basın yayın kuruluşları ile 15 işadamını kapsadığı açıkladı.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:17:37

Han El-Ahmer'de Noel Ağacı Aydınlatıldı

Rum Ortodoks Kilisesi Sebastia Başpiskoposu Atallah Hanna: 'Biz bir ağacın aydınlatılması için buraya gelmedik. Bilakis, buraya Hristiyanıyla Müslümanıyla Filistin halkının bir olduğunu ve bu halkın özgürlük ve adalet için, haklarını geri almak için mücadele eden bir halk olduğunu belirtmek için geldik'Yeşil ağaç hayatı ifade eder ve Filistin halkının da hayata ve özgürlüğe sevgisini gösteriyor. Filistin halkı bu yolda çok bedel ödedi ve ulusal umutlarını da gerçekleştirene kadar çok fazla bedel ödemeye de devam ediyor' 'Filistinliler bu toprakların gerçek sahibidir, Filistinlilerin kökleri buradadır. Sonradan ithal olmuş bir halk değildir. Hiçbir güç bizim bu topraklardaki varlığımıza son veremez, köklerimizi buradan sökemez'

20 Aralık 2018 Perşembe   00:14:06

Fed Başkanı Powell, Faiz Kararını Değerlendirdi

Fed Başkanı Jerome Powell: “2018 finansal krizden bu yana en iyi yıldı, ekonomi potansiyelin üzerinde büyüdü, işsizlik düştü, enflasyon yüzde 2'ye yaklaştı. Ayrıca, beklentilerimiz pozitif. Bu çerçevede, kararımızın gayet sağlıklı durumdaki ülke ekonomisi için uygun olduğunu düşündük” “Biz sadece bir piyasaya bakmıyoruz. Finansal koşulların geneline bakıyoruz ve ekonomi için geniş kapsamlı finansal koşullarda uzun bire süre boyunca yaşanacak esaslı değişiklikler önem taşıyor. Biraz volatilite ekonomiyi muhtemelen etkilemez” “Biraz daha düşük faiz patikası ekonomiyi destekleyecek ve Fed’i hedeflerine yakın tutacaktır” 'Siyasi değerlendirmeler, Fed’in para politikasına ilişkin tartışmalarını ya da kararlarını hiçbir şekilde etkilemez' “Politika kararlarımızın tüm Amerikalı aileleri ve şirketleri etkileyeceğini biliyoruz ve kararlarımızı objektif şekilde sadece en iyi verilere ve analizlere dayanarak vermeye devam edeceğiz”

20 Aralık 2018 Perşembe   00:10:07

ABD Senatosundan Trump'ın Suriye'den Çekilme Kararına Tepki

ABD'nin Suriye'den çekilme kararı konusunda Beyaz Saray ile aynı fikirde olmayan bazı ABD'li kongre üyeleri karara tepki gösterdi Cumhuriyetçi kıdemli Senatör Lindsey Graham: 'Amerika'nın çekilmesi, DEAŞ, İran, Beşşar Esed rejimi ve Rusya için büyük bir kazanç olur' Cumhuriyetçi Senatör Marco Rubio: 'Karar şaşırtıcı olduğu kadar gelecek yıllarda ve aylarda önemli yansımaları olacak büyük bir hata' Karara destek veren ABD Temsilciler Meclisi üyesi Ted Lui: 'Ne Obama ne de Trump yönetiminin stratejisi yok. İki yönetim de neden Suriye'de bulunduğumuzu, nihai devletin ne olacağını ve nasıl başarabileceğimizi açıklayamaz'

20 Aralık 2018 Perşembe   00:04:36

Sudan'da Ekmek Fiyatları Protesto Edildi

Ekonomik krizden şikayetçi olan Sudanlılar sokaklara döküldü. Ekmek fiyatlarındaki fahiş artıştan ve artan hayat pahalılığından şikayetçi olan insanlar ülkenin çeşitli şehirlerinde yürüyüş düzenledi.

20 Aralık 2018 Perşembe   00:03:36

 1  2  ...  75  76