Haber Arşivi

Jandarma Genel Komutan Yardımcıları Belli Oldu

İçişleri Bakanlığının atama kararnamesiyle Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde 26 generalin görev yerleri belirlendi Korgeneral Yaşar, Korgeneral Kalkan, Korgeneral Lapanta, Jandarma Genel Komutan Yardımcılıklarına getirildi.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   03:17:29

Fakir çocukların parasını FETÖ’ye peşkeş çekmiş

Hain darbe girişiminin ardından gözaltına alınan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır Valiliği yaptığı dönemde, yoksul çocuklar için gönderilen yarım milyonu, FETÖ dershanelerine aktarmakla suçlanıyor

3 Ağustos 2016 Çarşamba   03:08:16

Beylikdüzü'nde Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Beylikdüzü’nde demokrasi nöbeti sürüyor. Vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren Beylikdüzü Metrobüs meydanını doldurdu.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   03:04:29

Demokrasi Nöbeti 19'Uncu Gününde

CHP tarafından 4 Ağustos’ta Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge AK Parti İl Başkanı Bülent Delican katılacaklarını yinelerken, vatandaşlar da gövde gösterisi için orada olacaklarını söyledi.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   02:10:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan demokrasi bönetinde

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi etrafında demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlarla bir araya geldi.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:56:29

Tuğgenerali vurmak, her babayiğidin harcı değil

Ömer Halisdemir ile Özel Kuvvetler Komutanlığında 2 yıl görev yapan silah arkadaşı eski uzman çavuş Abdullah Çelik, komutanını anlattı.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:54:04

'Böcek' Davası Sanığına Gözaltı

Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesinin, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından resen celse açarak hakkında yakalama emri çıkardığı sanıklardan eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, İzmir'de gözaltına alındı

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:53:59

Binlerce Uşaklı Şehidini Karşılamak İçin Havalimanına Akın Etti

Bingöl’de Çevik Kuvvet polislerini taşıyan zırhlı servis minibüsüne düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Abdullah Bıyık’ın Türk bayrağına sarılı naaşı askeri kargo uçağı ile Uşak’a getirildi.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:51:34

Bartın'da Kardeş Cinayeti

Bartın’da kardeşi tarafından av tüfeği ile vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:46:30

Denizli'deki FETÖ/PDY Operasyonu

Gözaltına alınan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı, serbest bırakıldı

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:45:29

Libya'da İntihar Saldırısı

Bingazi'de bomba yüklü bir araçla düzenlenen saldırıda, Tobruk hükümetine bağlı en az 10 asker hayatını kaybetti.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:43:00

'Demokrasi Nöbetinde' Kan Bağışı Yaptılar.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan vatandaşlar kan bağışında bulundu. Giresun Kızılay Kan Merkezi tarafından demokrasi nöbetinin aralıksız olarak sürdürüldüğü meydanda düzenlenen kan bağışı kampanyası Espiye ilçesinde de yoğun ilgi gördü.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:41:29

BM Suriye'deki Sivil Altyapının Tahribinden 'Derin' Rahatsız

BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric: 'BM, çatışmanın tüm taraflarına, sivil halk için zaruri olan hastanelerin ve sivil altyapının tahrip edilmesine son verilmesi çağrısında bulunuyor'.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:40:29

Arap Birliği Genel Sekreteri Ebu'l Gayt Açıklaması

'Avrupa Birliği, Filistin davasının adil ve kapsamlı çözümü için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli'.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:28:29

Nobel Ödüllü Mısırlı Bilim Adamı Zuveyl Vefat Etti

ABD'de 70 yaşında hayatını kaybeden Zuveyl'in cenazesi Mısır'da toprağa verilecek.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:27:59

GÜNDEM ÖZETİ'ne EK

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Otel'de Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenecek Olağanüstü Din Şurası'na katılacak.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:25:59

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyeleri Washington'da

TBMM Dışişleri Komisyonu üyelerinden oluşan heyet, ABD Dışişleri Bakanlığı'nda görüşmelerde bulundu Komisyon Başkanı Özhan: 'FETÖ liderinin bir kere örgütüyle ve üyeleriyle çok rahat bir şekilde muhatap olmasını sağlayan iletişim ağlarının öncelikle kesilmesi ve geçmişte olan iadeler gibi suçlu şahsa yapılan ilk müdahalenin yapılması gerektiğini yani gözaltına alınması, dışarıyla ilişkisinin kesilmesi yönündeki müdahalelerin yapılması gerektiğini dile getirdik'.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:21:29

Muş'ta Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Muş'ta, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyonda 1 kişi tutuklandı.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:15:29

Başbakan Yıldırım Açıklaması (7)

'PKK terör örgütünün Kürtler gibi bir sorunu yok. Kürtlerin en büyük sorunu PKK terör örgütüdür. Dolayısıyla bu sorundan vatandaşlarımızı kurtarmak da bizim boynumuzun borcudur.' 'Terör örgütüne karşı sesini yükseltemeyen, dolaylı olarak da terör örgütünün işine yarayacak bir pozisyon alan bir tutum alan partiyle nasıl bir araya geleceğiz, nasıl bu konuları konuşacağız?' '(Öğretmen ataması) Tabii ki engellileri bu işte ihmal edecek değiliz. Engellilere de gerekli kontenjanı vereceğiz, rahat olsunlar'

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:11:29

Balıkesir'de Demokrasi Mitingi

Edremit ilçesinde CHP ilçe teşkilatı tarafından 'demokrasi mitingi' düzenlendi.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:08:59

Savcı Ferhat Sarıkaya'dan FETÖ itirafları

Savcı Ferhat Sarıkaya, Şemdinli davasında asıl hedefin ne olduğunu ve FETÖ'nün rolünü anlattı.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:07:08

Başbakan Yıldırım Açıklaması (8)

'Avrupa bize adalet öğretmeye, adalet dersi vermeye kalkmasın. İşlerine geldiği gün, bir günde Anayasa Mahkemesine kadar götürüp Recep Tayyip Erdoğan'ın orada vatandaşlarına hitap etmesinde mahzur görüyorlar. Ondan sonra da burada tanklarla toplarla insanları acımasızca öldürenler için de 'Acaba öyle miydi? Acaba...' Artık bu samimiyetsizlik bir son bulmalıdır. Yıllardan beri Batı bizim müttefikimizdir, Türkiye bir Batı ülkesidir, aynı zamanda da bir Asya ülkesidir, Türkiye tam bir medeniyetlerin buluştuğu noktadadır. O bakımdan dostumuzu da düşmanımızı da biz iyi görüyoruz, hepsini hesap ediyoruz' '(Memurların izine çıkmaları) Buradaki bir tedbirdi. Tabii memurlar arasında da maalesef bu örgüt ile iç içe olan insanlar var. Bunların herhangi bir şekilde adaletin elinden kaçmaması için bu tedbiri aldık. Çok fazla uzun süreceğini zannetmiyorum. Durumu bir daha değerlendireceğiz ve en kısa zamanda bu yönde bir müjde vereceğiz. Adalet Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ile değerlendirme yapmamız lazım ama mesajı aldık. Bu konudaki beklentiyi karşılıksız bırakmayız'

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:04:59

Bilal Erdoğan'dan Cambaz Ailesine Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen gazeteci Mustafa Cambaz'ın ailesine ziyarette bulundu.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   01:02:59

Başbakan Yıldırım Açıklaması (6)

'(OHAL süresinin uzatılıp uzatılmayacağı) Şu anda böyle bir düşüncemiz yok. Ümit ederim ihtiyaç da olmaz, olabilirse daha erken de kaldırabilmeyi hedefliyoruz' (Suikast iddiaları) Bunların hepsi olabilir. Bunlar ihtimal dışı değil ama yani bu tip ihbarlarla bizi hedeflerimizden, hizmetlerimizden alıkoymaya, bizi bir kenara çekilmeye zorlamaya güçleri yetmez. Biz, tedbirimizi alacağız alabildiğimiz kadar. Halkımızla beraber olmaya devam edeceğiz' 'Bizim hükümet olarak 30 Ağustos törenleri konusunda aldığımız bir karar henüz yok. Bunu tabii ki oturacağız, konuşacağız, en uygun gereken neyse yani bir olay yaşadık diye 30 Ağustos'u yok sayamayız. Gerekli tedbirleri alırız, riskleri hesap ederiz, ondan sonra da gereken neyse yapılır. Bu konuda 'Törenin şu kısmı yapılacak, bu kısmı yapılmayacak' Bugüne kadar yapılanın yapıldığı şeklin dışında bir uygulama henüz kararlaştırılmış değil'

3 Ağustos 2016 Çarşamba   00:44:03

13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Muğla Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası Gümüşlük İskelesinde konser verdi.

3 Ağustos 2016 Çarşamba   00:44:02

 1  2  ...  67  68  69