Haber Arşivi

Kurşun İsabet Eden Kız Çocuğun Ölümü

İstanbul'da iki kişiyle tartışırken silahını ateşlenmesi sonucu Suriyeli bir kız çocuğun ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan polis memuru tutuklandı.

20 Mayıs 2016 Cuma   02:25:35

Yılmaz Vural'dan Malatya Valisi'ne Sert Tepki

Malatya’dan gönderilmeleri ile ilgili valinin yalan söylediğini savunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Malatya Valisi’nin kimseyi koruyamayacağını söyledi.

20 Mayıs 2016 Cuma   02:25:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlerle Buluştu (8)

Erdoğan:(Beşiktaş'ın yeni stadı) Güzel bir stat oldu. Bazıları orada bu stadın yapılmasını engellemek de istediler. Yani benim kabilemin içerisinde önceleri olup da şimdi bizimle yolları ayrılmış olan birileri. Biz de 'Bunun yapılması gerekir, yapacağız' dedik' '(Kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın dünyaevine girmesi) İyi bir aileyle, eski bir arkadaşımın çocuğuyla böyle bir evlilik tecelli edince her iki taraf da mutlu oldu. Rabbim mutluluklarını daim etsin, oradan da bize torunlar nasip etsin' '(Paralel devlet yapılanması) denilen ahlaksızlar, mesela o MİT tırlarıyla Bayırbucak Türkmenlerine giden insani yardımı, kalktılar 'DAİŞ'e yardım' diye dünyaya duyurmaya yöneldiler. Bunlar bu kadar insafsız, ahlaksız, bu denli alçak'

20 Mayıs 2016 Cuma   02:13:05

Rasim Ozan Beyaz Futbol'a veda etti

Beyaz Futbol yorumcuları, kendi aralarında yaptıkları oylama ile programdan kimin ayrılacağına karar verdiler.

20 Mayıs 2016 Cuma   02:07:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlerle Buluştu (7)

Erdoğan:(Terörle mücadele) Bu iş bitmeden, bu iş çözüme kavuşmadan, sıfırlanmadan bir defa bu operasyonlar bitmeyecek. Kesinlikle bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti devletinin otoritesini, hakimiyetini ve benim milletimin huzurunu sağlayana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu mücadeleyi sürdürürken de tüm insani hizmeti, benim vatandaşım gönül huzuru içinde alacak'Bakıyorsunuz bazı entel dantel takımları da bunlar için imza topluyor. Neymiş, bu operasyonların yapılması insani değilmiş. Bu operasyonlar bu ülkede benim samimi, dürüst vatandaşımı öldürenlere karşı yapılıyor. Bir devletin görevi vatandaşının can güvenliğini, mal güvenliğini, yol emniyetini sağlamaktır. Tüm bunları yapacağız' '(AB ile vize serbestisi) Er veya geç Türkiye'ye ben vize vereceklerine inanıyorum. Vermezlerse de şahsen Türkiye Cumhuriyeti'nin bir cumhurbaşkanı olarak bunu kendime dert edinmiyorum'Şu anda Avrupa, maalesef iki yüzlülük yapıyor. Bakıyorsunuz Latin Amerika ülkelerine vize veriyor, yani Schengen'e tabi tutuyor. Ne alakası var bunların Avrupa Birliği'yle? Onlara bu imkanı veriyorsun da müzakereci bir ülke olan Türkiye'ye niye bunu vermiyorsun?'Şimdi de vizeyi kalkıyorlar, Suriye için koz olarak kullanmaya yöneldiler. Ben biraz farklı çıkış yapınca beyefendiler herhalde rahatsız olmuşlar. Biz yine iyi niyetle devam edeceğiz yolumuza. Temennim odur ki bir netice alınır. Sabır gerekir ama er veya geç ben yine de bu olacak diye düşünüyorum'

20 Mayıs 2016 Cuma   02:00:05

İzmir'de Otomobilin Çarptığı Kişi Öldü

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

20 Mayıs 2016 Cuma   01:35:06

Ümraniye'de iki ayrı yerde patlama

Ümraniye’de yarım saat aralıkla iki ayrı yerde patlama meydana geldi. İlk patlama Ümraniye Ak Parti Aşağı Dudullu Mahallesi Teşkilatı’nda meydana gelirken ikinci patlama 29 Ekim Caddesi üzerinde park halinde bulunan halk otobüsü yanında meydana geldi. Meydana gelen olaylarda herhangi bir yaralı ve can kaybı yaşanmadı.

20 Mayıs 2016 Cuma   01:20:36

Ümraniye'de AK Parti Mahalle Temsilciliği Önünde Patlama

Ümraniye'de AK Parti mahalle temsilciliğine el yapımı ses bombası atıldı.

20 Mayıs 2016 Cuma   01:05:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gençleri Ağırlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Başbakanımız Ahmet Bey istifasını verdikten sonra ben de geciktirmeyi düşünmüyorum, hemen o gece yeni başbakanı görevlendirip, süratle kabinesini oluşturma imkanını verelim istiyorum” dedi.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:59:36

Chahechoue Açıklaması 'Taraftarların Alkışlaması Beni Mutsuz Etti'

Spor Toto Süper Lig’e veda eden Medicana Sivasspor’da Aatif Chahechoue, Fenerbahçe maçı sonrası taraftarların alkışlamasıyla ilgi olarak, "Aslında çok şaşırdım. Böyle bir tepki beklemiyordum. Beni daha çok mutsuz etti böyle bir tepki. Islık çalacaklarını veya bizi yuhalayacaklarını zannettim. Bir baktım ki bize sonuna kadar destek çıktılar" dedi.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:56:07

Otyakmaz Açıklaması 'Lige Veda Ettiğimiz İçin Üzgünüz'

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, lige veda ettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Her ne kadar son haftalarda elimizden gelenin en iyisini yapmış olsak da başaramadık. Maalesef takım küme düştü. Taraftarımızdan özür diliyoruz" dedi.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:56:06

Basketbol Maçın Ardından

Banvit Başantrenörü Ernak: 'Çok iyi bir takım ve bizim bugünkü eksikliklerimizi çok iyi değerlendirdiler. Bir yere kadar direnebildik' Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti: 'Maça tutuk başlamamıza rağmen oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Bugün Avrupa'nın en iyi liglerinden Süper Lig'de şu anda yarı finaldeyiz'

20 Mayıs 2016 Cuma   00:53:06

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na: Hangi yüzle gidiyorsun?

Osman Gökçek Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Sürmanşet programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:51:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlerle Buluştu

Erdoğan:(2) 'Bölücü terör örgütü, hiçbir zaman böyle bir şehircilik mantığı yoktur. Onların insana değer verme diye bir mantığı yoktur. Onlar sadece cami, okul, konut hiçbir şey dinlemeden tarihi bina dinlemeden, işte oradaki meşhur saat kulesini, biliyorsunuz, onlara varıncaya kadar hepsini ne yapmışlardır, delik deşik etmişlerdir. Çünkü insana saygısı olmayanın bu tür tarihi eserlere saygısı olur mu? Olmaz ve bunlar da bunu acımasızca yaptılar' 'Bunun yanında da tabii aynı şekilde bundan sonraki sürece yönelik 'Başbakan kim olacak?' sorusunun cevabını da tabii o gün (pazar günü) öyle zannediyorum ki Başbakanımız Ahmet Bey istifasını verecektir. İstifayı verdikten sonra, ben de geciktirmeyi düşünmüyorum, hemen o akşam o gece yeni başbakanı görevlendirip, süratle kabinesini oluşturma imkanını verelim istiyorum' 'Çevreciyiz diye geçinenler, 'Green Peace'ci diye geçinenlerin hiçbirisi bunların aleyhinde hiçbir zaman kalkıp da herhangi bir yayın, herhangi bir söz söylememişlerdir. Ama biz dertliyiz, çünkü biz milletimizi seviyoruz, çünkü biz vatanımızı seviyoruz ve bu vatanda milletimizin en ideal yerlere layık olduklarını ve şu anda bulunan yerlerde kalmamaları gerektiğine inanıyoruz'

20 Mayıs 2016 Cuma   00:50:35

Eskişehir'in 'Recep Dayı'sı Ölüm Kalım Savaşı Veriyor

Eskişehir’de dengesini kaybederek Porsuk Çayı’na düşen “Recep Dayı” olarak bilinen ve kentin fenomeni olan 65 yaşlarındaki kimliği belirsiz kişi, ölüm kalım savaşı veriyor.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:26:35

Kayseri'de İnşattan Düşen Suriyeli İşçi Öldü

Kayseri'de çalıştığı inşaatın 14. katından düşen Suriyeli işçi hayatını kaybetti.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:16:05

Meclis'teki 'Dokunulmazlık' Teklifi Oylaması

'Diyalog Grubu', milletvekillerine, 'teklifi oylarken demokrasi ve anayasadan ayrılmamaları' çağrısında bulundu.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:12:06

Gaziantep'teki Cinayet

Suriyeli anne ile oğlunun öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:10:37

İstanbul'da Çuval İçinde 10 Adet Silah Ele Geçirildi

İstanbul Sultangazi’de moloz yığınlarının arasına saklanmış çuval içinde, 1 adet otomatik tüfek, 4 adet pompalı tüfek, 2 tabanca ve 3 adet kuru sıkı tabanca bulundu.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:10:36

İstanbul'da Çuvaldan 10 Adet Silah Çıktı

İstanbul Sultangazi’de moloz yığınlarının arasına saklanmış çuval içinde, 1 adet otomatik tüfek, 4 adet pompalı tüfek, 2 tabanca ve 3 adet kuru sıkı tabanca bulundu.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:09:05

Silivri'de 19 Mayıs Etkinlikleri

Silivri'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:05:05

GÜNDEM ÖZETİ / 20 Mayıs 2016

ANADOLU AJANSI.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:03:36

Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır Halkına Başsağlığı

Dışişleri Bakanlığı, Paris-Kahire seferini yaparken düşen Mısır Havayollarına ait uçakta hayatını kaybedenler için Mısır halkına başsağlığı mesajı yayımladı.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:02:35

Sıkıştırılan canlı bomba kendini patlattı!

Gaziantep'te operasyon düzenlenen bir hücre evinde sıkıştırılan canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı bildirildi.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:01:08

Süper Lig'e veda eden iki takım

Süper Lig'in 34. haftasında oynanan maçlarından ardından, Gaziantepspor'un Antalyaspor'u 2-0 yenmesinin ardından Sivasspor ve Eskişeghirspor, Mersin'in ardından Süper Lig'e veda eden takımlar oldu.

20 Mayıs 2016 Cuma   00:00:08

 1  2  ...  74  75  76