Haber Arşivi

Liverpool, Lig Kupası'nda Yarı Finalde

Anfield Road Stadı'nda Leeds United'ı 20 mağlup eden Liverpool, yarı finale yükseldi Takımını 20 öne geçiren 17 yaşındaki Woodburn, Liverpool formasıyla gol atan en genç futbolcu olarak tarihe geçti.

30 Kasım 2016 Çarşamba   02:26:53

Kuzey Kore'ye Yeni BM Yaptırımları Yolda

BM Güvenlik Konseyi, nükleer denemeleri sürdüren Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlar uygulayacak ABD'nin hazırladığı ve bugün BM Güvenlik Konseyi'nde kabul edilmesi beklenen karar tasarısıyla Kuzey Kore'nin kömür ihracına sınırlama getirilecek.

30 Kasım 2016 Çarşamba   02:20:23

'Obama Sonrası ABD'nin Ortadoğu İttifaklarını Yeniden Düşünmek' Paneli

Ortadoğu Enstitüsü ile Yüzyıl Vakfı tarafından Washington'da düzenlenen panelde konuşmacılar, Obama'nın ardından Trump yönetimini Ortadoğu'da zor dış politika tercihlerinin beklediği konusunda birleşti.

30 Kasım 2016 Çarşamba   02:16:53

Fetih Hareketi'nin 7'Nci Genel Kongresi

Kongrede mektubu okunan Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal: 'Biz Hamas olarak sizinle (Fetih Hareketi) ve diğer bütün gruplarla halkımızın ve davamızın menfaatine, işgale karşı mücadelemizin lehine olacak her türlü ortaklığa hazırız'.

30 Kasım 2016 Çarşamba   02:11:28

İran'da Kuş Gribi Alarmı

İran Veterinerlik Kurumu Başkanı Halac: 'H5N8 virüsüne rastlanan 4 çiftlikte 513 binin üzerinde tavuk itlaf edildi'.

30 Kasım 2016 Çarşamba   02:08:23

Kız öğrenci yurdunda yangın faciası: 12 ölü, 22 yaralı

Adana’nın Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda çıkan yangında 12 kişi dumandan zehirlenerek ve yanarak hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

30 Kasım 2016 Çarşamba   02:04:23

Tunceli'de Terör Operasyonu

Operasyonda güvenlik güçlerinin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan 3 teröristin olduğu araç, terk edilmiş bulundu Durdurdukları başka bir araçla yaralı olarak kaçan teröristlere yardım ettikleri iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı TunceliOvacık karayolu, planlanan operasyon nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatıldı.

30 Kasım 2016 Çarşamba   02:03:23

Adana'daki yangında büyük ihmal!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yangınla ilgili şok detayı açıkladı.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:53:02

'Sisi'nin Yaptığı Şeyi Yapmak İstiyorlar'

Sudan İslami Hareketi lideri elHasan, ülkede temaslarda bulunan Uluslararası Üniversiteler Konseyi heyeti onuruna akşam yemeği verdi ElHasan: 'Ülkede bazı gruplar Sisi’nin yaptığı şeyi yapmak, tüm Ulusal Kongre üyelerini hapse atmak istiyor' “Ambargo sebebiyle Sudan ekonomisi büyük sıkıntı içerisinde. Rusya ve Türkiye ile işbirliği yapıp kendi ekonomimizi geliştirmek istiyoruz” IUC Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Azizoğlu: 'Batılıların İslam dünyasında her zaman üç ülke hedefindedir; Türkiye, Mısır ve Pakistan. Planlarını bu ülkelerin askerlerini satın alarak işleve geçirmeye çalışıyorlar'

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:48:51

Avusturya'da 'İsrail' Protestosu

Viyana Üniversitesi önünde toplanan sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, İsrail'in Filistin'deki işgalini protesto ederek, Filistin halkına destek mesajları verdi.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:41:51

Sevgilisiyle Tartışan Genç Kadın AVM'nin Terasından Atlamak İstedi

Konya’da sevgilisiyle tartıştığı iddia edilen genç kadın, bir Alışveriş Merkezi’nin (AVM) teras katına çıkarak intihar etmek istedi.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:38:51

'Halep'te Gördüğümüz Şey Bir Trajedidir'

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Cook: 'Halep'te kötüleşen insani durumdan dolayı endişeliyiz. Olanları televizyon ekranından izleyip bir şey yapmamak mümkün değil'

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:31:52

Kız yurdundaki yangın elektrik panosundan çıktı

Adana’nın Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdundaki yangının elektrik panosundan çıktığı belirtildi. Binanın 3. katının ahşap olması nedeniyle yangının kısa sürede büyüdüğü belirtildi.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:29:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suikast Girişimi İddianamesi (2)

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi ve iki polisin şehit edilerek çok sayıda polis memurunun yaralanması saldırılarına bizzat katılan Gökhan Şahin Sönmezateş ile Şükrü Seymen'in, 14 Temmuz'da tarifeli uçakla Ankara'dan İstanbul'a beraber yolculuk yaparak geldikleri, uçak biletlerinin Sönmezateş tarafından ve kredi kartı ile satın alındığı belirtildi Cumhurbaşkanlığı başyaveri olan şüpheli Ali Yazıcı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otelin bilgisini darbeci askerlerden Sönmezateş ile paylaştığının değerlendirildiği kaydedilen iddianamede, sanık Mehmet Öztürk'ün soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu Sincan 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda, aynı suçlardan tutuklu bulunan ve kendisi gibi asker olarak görev yaptığı anlaşılan bir başka şüpheliye not gönderdiği bilgisine yer verildi Öztürk tarafından gönderilen nottan: 'Komutanlarım, tekrar günaydın. Bir önceki mesajımız kısa düştü. Sizin attığınız gayet iyiydi. Biz malum 15 Temmuz'da Marmaris'e giden gruptaydık. Başımızda Şükrü Binbaşı vardı, 23 kişiydik (ÖK+MAK). Kısacası Allah bizi o kadar kalabalık bir polis grubunun içinden sağ salim çıkardı. Ayrıca 15 gün süren arazide aç ve susuz bırakmadı. Hiç olmadık yerlerde su kuyuları çıktı karşımıza. Şimdi gitsek bulamayacağımızı düşünüyoruz. Sonuçta buradayız. 19 Ağustos'tan bu yana. Toplam 18 gün nezaret, sorgu filan, 15 Temmuz'un bir son değil bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Sürecin bu şekilde devam etmeyeceği ortada. Maç 90 dakika. henüz bitmedi' 'Şaka bir yana sizin sesinizi duyduk, çok sevindik. Bir önceki odamıza (c13) göre burası çok iyi. Kıymetini bilmeye ve hakkını vermeye çalışacağız. Mesajlaşmaya devam'

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:28:51

Faciada yaralanan öğrencilerin isimleri belli oldu

Adana’nın Aladağ ilçesindeki kız öğrenci yurdunda çıkan yangında yaralananlardan 14’ünün ismi belirlendi

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:28:22

Rize'de Boş Evde Yangın Çıktı

Rize Merkez Atmeydanı Mahallesi’nde bulunan boş bir evde çıkan yangın mahalle halkını korkuttu.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:28:21

Sözlü'den canlı yayında skandal sözler

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aladağ'da yaşanan yurt yangını faciasına ilişkin canlı yayında kamuoyuna bilgi vermek yerine itfaiye teşkilatını övdü.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:26:50

Otomobilin Çarptığı Kadın Taklalar Atarak Sağlık Merkezi Önüne Düştü

Bartın’da alkollü olduğu iddia edilen araç sürücüsü kullandığı otomobilin kontrolünü kaybederek yol kenarında yürüyen kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan kadın ve o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:23:51

Hatay'da FETÖ Operasyonu Açıklaması 31 Gözaltı

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 31 polis gözaltına alındı.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:15:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Valisi'nden Bilgi Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aladağ ilçesindeki öğrenci yurdunda çıkan yangın hakkında, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı telefonla arayarak bilgi aldı.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:15:52

'Alman Ajan' Radikal Gruplara Bilgi Sızdırırken Yakalandı

Alman Anayasayı Koruma Dairesinde çalışan bir kişi, radikal gruplara bilgi sızdırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:15:51

Tekirdağ'da Kar Yağışı Başladı

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde beklenen kar yağışı başladı.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:15:22

Karaman'da Cezaevi Müdürü İle Bir Adliye Çalışanı FETÖ'den Tutuklandı

Karaman’da FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 5 kişiden Aydın Yenipazar Cezaevi birinci müdürü ile bir adliye çalışanı tutuklandı.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:15:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suikast Girişimi İddianamesi (1)

FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimine ilişkin 3'ü firari 47 sanık hakkında Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele darbeci askerlerce yapılan ve 2 polisin şehit edildiği saldırıyla ilgili detaylara yer verildi İddianamede, FETÖ'nün 'suikast timi'ndeki Astsubay Zekeriya Kuzu'nun, Marmaris ilçesinde, Erdoğan'ın kaldığı otelde görevli polis memurlarına hitaben 'Cehennemi yaşatacağız size, bunlar daha yeni başlıyor' dediği yer aldı İddianamede, sanıklardan Binbaşı Şükrü Seymen'in, otelin dışına çıkan Emniyet Amiri Murat Bayrak'ı, 'Cumhurbaşkanının nereye gittiğini çabuk söyle yoksa bacağına ateş ederim' diyerek tehdit ettiği belirtildi.

30 Kasım 2016 Çarşamba   01:14:22

35. KİK İçişleri Bakanları Toplantısı

Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Prens Muhammed bin Nayif:'Dünya, amaçlarını bildiğimiz bazı örgüt ve ülkelerin arkasında durduğu terör olguları, mezhep çatışmaları, değişimler ve fikri sapmalara tanık olmaktadır. Biz bu tehlikeleri önleyecek, devletlerimizi ve halklarımızı koruyabilecek güce sahibiz' KİK Genel Sekreteri Zeyyani:'Körfez ülkelerinin güvenlikleri ayrıştırılamaz. Karşılıklı işbirliği, KİK ülkelerinin güvenliğinin ve istikrarının korunmasında esastır.

30 Kasım 2016 Çarşamba   00:59:51

 1  2  ...  77  78  79