Melih Gökçek'ten Aylin Nazlıaka'ya cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün basın toplantısı düzenleyerek kirli su iddiaları hakkında konuşan CHP'li Aylin Nazlıaka'ya cevap verdi.

Melih Gökçek'ten Aylin Nazlıaka'ya cevap
Ankara'nın sularının kirli olduğunu iddia eden ve bu yüzden hastalandığını öne süren CHP'li Aylin Nazlıaka'nın kuyu suyu kullandığı ortaya çıkmıştı. Nazlıaka bugün düzenlediği basın toplantısında yeni iddialarda bulunurken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in cevabı gecikmedi.

“REZİL OLDUKÇA YENİ YALANLAR UYDURUYOR”
Twitter'dan Nazlıaka'nın açıklamalarını paylaşan Gökçek, “Ya bu kadın her rezil olduğunda yeni bir yalan uyduruyor. Evinde şebeke suyundan ishal olduğunu iddia etti. Evinde kuyu suyu kullandığı ortaya çıktı. “ dedi.

“AYLİN'İN İKİNCİ YALANI”
Nazlıaka'nın kaçak su kullandığının ortaya çıkması ardından “Bizim su örneği depodan alınmadı, artma tankından sonra alınmadı, direkt kuyudan alındı. Gökçek, arıtılmamış suyun tahlilini insanlara sunarak insanları aldatıyor” dediğini hatırlatan Gökçek,“Bu kez basın toplantısı yaptık ve numunelerin arıtma tankından sonraki çeşmeden ve depodan alındığını görüntülerle medya önünde ispat ettik. Ayrıca Aylin'in evine giden gazetecilere de olayı basın toplantısında teyit ettirdik. Bu Aylin'in ikinci yalanı.” diye ekledi.

“KENDİ KENDİNİ İFŞA ETTİ”

Nazlıaka'nın bugünkü basın toplantısında kendi kendini ifşa ettiğini belirten Gökçek, CHP'li vekilin “Burada kullandığımız suyun kuyu suyu olduğunu, temizliğine güvenilmediğini bu konuda ASKİ'nin yasal olarak gerekli işlemleri yapmasını arz etmişiz” sözlerini de paylaşarak şunları yazdı:

“KONUYU KIVIRACAKSIN AMA…”
Ya Aylin, konuyu kıvıracaksın ama biraz yakışsın. Suyun kirli olduğunu sen itiraf ediyorsun. Diyeyim ki biz hata ettik. Sen 2007'den beri niye itiraz etmedin, bu pis suyu kullandın? Söylediğine sen bile inanmıyorsun. Konuştukça batıyorsun. Bu da en son yalanın…

“KOCA KOCA ADAMLAR… ACIDIM”
Üzüldüğüm ne biliyor musun? Sen rezil oldun ama o il başkanı ve milletvekillerini basın toplantısı için arkana nasıl taktın. Koca koca adamlar… Acıdım.