Melih Gökçek'ten bir taşla iki kuş

"Ankara'nın suyu kirli" iddialasını belgelerle çürüten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Aylin Nazlıaka'yı bir diğer CHP'li Levent Gök'ün soru önergesiyle vurdu.

Melih Gökçek'ten bir taşla iki kuş
CHP'li vekillerin ve bazı ideolojik saplantılı odaların “Ankara'nın suyu kirli” iddialarını defalarca çürüten ve CHP'li Aylin Nazlıaka'nın kaçak su kullandığını ortaya çıkaran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yine ters köşe yaptı.

NAZLIAKA'YI, GÖK'ÜN SORU ÖNERGESİYLE VURDU
Düzenlediği basın toplantısında CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün soru önergesini paylaşan Gökçek, CHP'li vekilin cevaplandırılması için;

'1- Kaçak su kullanım eğilimi Ankara Büyükşehir Belediyesi Aski için nasıl ne tür hangi boyutlarda tehditler oluşturmaktadır?
2- Son 4 yılda kaçak su kullanıldığı tespit edilen konut sayısı kaçtır?
3- Kaç kişi hakkında kaçak su kullanmaktan dava açılmıştır?
4- Bu tehditlere karşı alınmış önlemleriniz nelerdir?'

sorularını yönelttiğini söyledi. Okuduğu önergeden sonra Nazlıaka ve Gök'ü ti'ye alan Gökçek, “Yani Aylin Hanım'ın kaçak su kullanma neticesinde vatandaşın dikkatini çekmek için özellikle sayın Levent Gök'ün vermiş olduğu önerge dolayısıyla teşekkür ediyorum. Levent Bey benden ilk defa bir teşekkür alıyor. Bakalım Aylin Hanım buna nasıl cevap verecek.” şeklinde konuştu.

KAÇAK KUYU SUYU KULLANDIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın şikayeti üzerine numune almak üzere bölgeye gelen ASKİ ekipleri karşılaştığı manzara karşısında şok yaşamıştı. Nazlıaka'nın konutunda yapılan inceleme sonucunda kaçak kuyu suyu kullanıldığı ortaya çıkmıştı.