Yıldırım Kent Konseyi’nden Bursa Kent Konseyi’ne Ziyaret

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci ve yürütme kurulu üyelerini ağırladı.

Yıldırım Kent Konseyi’nden Bursa Kent Konseyi’ne Ziyaret

BKK Başkanı Semih Pala, kendisini ziyaret eden Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci ve yürütme kurulu üyelerine kent konseylerinin yapısı ve işleyişi hakkında bilgi verdi. BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin ve BKK Genel Sekreter Yardımcısı Cüneyt Acar’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Pala, 4 Meclisi, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllü katılımcısıyla birlikte Türkiye’ye ve Bursa’ya faydalı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Toplumsal Denge Çizgisi’ni gözeterek toplantılarda herkese söz hakkı verdiklerini anlatan Pala, herkese ve her kesime hitap etmeye özen gösterdiklerini dile getirdi. Pala, “Yılda ortalama 1500 faaliyet düzenliyoruz. Kent konseyi yapısının ülke genelinde daha iyi anlaşılması ve işletilmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa Kent Konseyi’ni bir Bursa markası haline getirdik. Çalışma modelimiz diğer şehirlerde de örnek oluyor” dedi.

Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci ise, başarılı çalışmalarından ötürü BKK’ya teşekkür etti. BKK ile sürekli irtibat halinde olarak tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirten Tilci, ortak projeler üretmek istediklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Yıldırım Kent Konseyi üyelerine BKK çalışmalarını anlatan set hediye edildi.
Kaynak: İHA