Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem başlıyor

Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem üçüncü yılına 18 Ağustos Pazartesi günü Beyaz TV'de başlıyor.

Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem başlıyor
Türkiye'de gündem değiştiren bir çok programa imza atan Ankara kökenli gazeteci Tahir Sarıkaya 18 Ağustos'ta Beyaz TV'de Uyan Türkiyem programıyla yine Türkiye'yi uyandıracak.

Beyaz TV ekranlarında iki yıldan bu yana sabah haberciliğine farklı bir boyut kazandıran Uyan Türkiyem yeni yayın dönemine başlıyor. Geçtiğimiz yıl önemli konuklarıyla gündemde olan Uyan Türkiyem bu yıl yeni yayın dönemine erken başlıyor.

Program sunucusu ve yapımcısı Tahir Sarıkaya, iki yıldan bu yana Beyaz TV'de sabah haberciliğine önemli katkıda bulunduklarını anlatarak, 'Bu yıl proğram formatımızda önemli değişiklik yapacağız. Sabah haberciliğine farklı bir boyut kazandıracağız. Zaten insanların her kanalda ölüm, kadın cinayetleri, yangın bir çok toplumsal haberler izliyor. Biz sabah haberciliğinde mizaha dayalı bir bakış getireceğiz' şeklinde konuştu.

'SABAH HABERCİLİĞİNDE MİZAH YOK'

Tahir Sarıkaya,'Mizah tabii ki çok önemli. Bizdeki mesele şu herkes kendini göstermeye, kendini öne çıkarmaya çalışıyor ama biz takım işi yapıyoruz. Takımı yani ekibi besliyoruz. Onların başarısı benim başarım oluyor çünkü' ifadelerini kullandı.

Bu yıl üçüncü yılına giren Uyan Türkiyem Pazartesi günü saat 06:45'te Beyaz TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.