Btso, Ramazanın Manevi İklimini İftar Sofralarında Yaşatıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, iftar sofraları kurup yemekler vererek ramazan ayının manevi ikliminin daha fazla hissedilmesini sağlamaya çalıştıklarını bildirdi.

Burkay, yazılı açıklamasında, "Ramazanda Birlikte Olalım Kampanyası"yla on binlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturduklarını belirtti.

Yıldırım Belediyesi Katlı Otoparkı, Çarşamba Pazar Yeri ve İsabey Mahallesi, Fethiye Dörtçelik İlkokulu'nda kapılarını açan "BTSO İftar Sofraları"nın, aynı zamanda ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini vurgulayan Burkay, BTSO ev sahipliğinde her gün bir iş adamının sponsor olduğu etkinliklerde günde yaklaşık 3 bin kişiyi ağırladıklarını duyurdu. Burkay, şunları kaydetti:
"BTSO iftar sofraları, ramazan ayının manevi ikliminin daha fazla hissedilmesini sağladı. Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı bir aydır. Hayırsever iş adamlarımız ve sponsor kuruluşlarımızın destekleriyle bu manevi iklimin bu yıl daha fazla alanda hissedilmesini sağlıyoruz. Manevi duygularımızı en üst seviyede yaşadığımız ramazan ayında Bursa iş dünyası ile Bursalıları bir araya getiren bu programda vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Sultan şehir Bursamızın 3 farklı bölgesinde kurulan iftar sofralarımızda ramazanın getirdiği manevi hava, dalga dalga her yere yayılıyor. Birlik ve beraberlik için önemli bir dönem olan mübarek ramazan ayının sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde bereketli ve huzurlu geçmesini diliyorum."
Kaynak: AA