Düğün Dönüşü Kaza Açıklaması

Konya’da yakınlarının düğününden döndükleri öğrenilen bir ailenin içinde bulunduğu otomobilin kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.


Kaza, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Ankara Caddesi ile Fetih Caddesinin birleştiği Belh Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yakınlarının düğününden döndükleri öğrenilen bir ailenin içinde bulunduğu İbrahim D. idaresindeki 42 DCD 70 plakalı otomobil ile İbrahim P. Yönetimindeki 07 DEJ 14 plakalı kamyonet kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarına sürüklenen otomobilin içinde bulunan sürücü İbrahim D. ile birlikte Yaşar D., Beyza D., Merve, D., Mustafa D. ve Ayşe Büşra D. sıkışarak yaralanırken, kamyonet sürücüsü İbrahim P. ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sıkıştıkları yerde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılarak ambulanslarla hastanelere kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kazada otomobil içerisindeki yaralıların ninesi olduğu öğrenilen yaşlı bir kadın olay yerine gelerek sıkışan torunlarının kurtarılmasını izledi. Kaza mahallinde bulunan vatandaşlara sorarak torunlarını iyi olduğunu öğrenmeye çalışan yaşlı kadın sakinleşerek yaralıların kurtarılmasını bekledi

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA