Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na: Bir daha bu lafı söyleme

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partililerine rakıcı dediğine dikkat çekerek "Bu söylemin Tarhan'a güç veriyor. Bir daha bu lafı söyleme. Benden sana tavsiye" dedi.

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na: Bir daha bu lafı söyleme
CHP hakkındaki doğru tahminleri ile CHP uzmanı ünvanını alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na yeni mesajlar geldi.

“RAKICI CHP”

Twitter'da Kılıçdaroğlu'nun partililere yaptığı uyarıların haberini paylaşan Gökçek, “SEVGİLİ KK, İKİDE BİR PARTİLİLERİNE RAKICI DEMEN, KAMU OYUNDA CHP'NİN RAKICI BİR PARTİ OLDUĞU İDDİASINI DOĞRULUYOR.” notunu düştü.

“BİR DAHA BBU LAFI SÖYLEME”

Başkan Gökçek, bir diğer tweetinde “2)BU SÖYLEMİN EMİNE ÜLKER TARHAN'A GÜÇ VERİYOR...BİR DAHA BU LAFI SÖYLEME...BENDEN SANA SİYASİ TAVSİYE...” ifadelerini kullandı.

“ENERJİNİZİ RAKIYA HARCAMAYIN”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de partililerle bir araya geldiği toplantıda içki sofralarına değinmişti. CHP lideri partililere yönelik 'Ev ziyaretinde 'Şekerim galoş takayım' yok. Orada yaşayan gibi eve girin. Enerjinizi rakıya harcamayın' uyarısında bulunmuştu.

İşte Başkan Gökçek'in o tweetleri: