Melih Gökçek: Dırdırın gitmiş vırvırın kalmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka arasındaki ‘su’lar durulmuyor.

Melih Gökçek: Dırdırın gitmiş vırvırın kalmış
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında evinin etrafında tanımadığı insanları gördüğünü iddia ederek 'Bunların her biri aslında Gökçek'in beni hedef göstermesiyle ilgili. Elbetteki eylem yapmak en doğal haktır. Ama şiddet içermeyen bu eylemler ancak ve ancak kamusal alanlarda yapılır. Bir kişinin özel alanında yapılmaz.' dedi. CHP'li vekil can güvenliğinin olmadığını belirterek 'Bunların her birinin yapılma nedeni susturmak, sindirmek, konuşmamızı ve Ankara'nın su sorunlarını dile getirmemizi engellemek.' şeklinde konuştu.

'NUMARA YAPMA'
CHP'li vekilin bu iddialarına  Gökçek'in cevabı gecikmedi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamalarda bulunan Gökçek, 'AYLİN NAZLIAKA BASIN TOPLANTISI YAPIP EVİMİN ETRAFINDA DOLAŞIYORLAR.HAYATİ TEHLİKEM VAR DEMİŞ.NUMARA YAPMA TEPKİ SANA KOMŞULARINDAN GELDİ.' dedi.

'DIRDIRIN GİTMİŞ VIRVIRIN KALMIŞ'
Başkan Gökçek bir diğer mesajında ise 'SENİN DIRDIRIN GİTMİŞ VIRVIRIN KALMIŞ...KİM SENİ TEHDİT EDECEK? RAHATINA BAK...SHOWU BIRAK...TAMAM MI AYLİN?' ifadelerini kullandı.