Vali: 'Akkuş, Bursa'dan Daha Yeşil'

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Akkuş ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali: 'Akkuş, Bursa'dan Daha Yeşil'
İlçe Kaymakamlığı önünde, Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Akkuş Belediye Başkanı Ecz.Ergüder Efil, Akkuş İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akif Kaymaz, Akkuş Kızılelma Belde Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Duman, Orman İşletme Müdürü Muharrem Eryılmaz, Seferli Belde Belediye Başkanı Muammer Sütçü, Akpınar Belde Belediye Başkanı Osman Çamoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar, Akkuş Müftüsü Ahmet Açıkel ve daire amirleri tarafından karşılandı.
Vali Kenan Çiftçi, Akkuş ilçesini çok beğendiğini ve adeta bir cennette yaşandığını ifade ederek, "Yeşil Bursa'dan daha yeşil bir Akkuş. Harika bir doğası olan Akkuş'u tüm insanlar gelip görmeli. Akkuş'a biran önce yürüyüş parkurları yapılmalı ve insanlar tarafından ilgi görmeli" diye konuştu.

Akkuş'ta engelli vatandaşlar için düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtma törenine de katılan Vali Kenan Çiftçi, "Bu organizasyonun düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Allah'a şükredin diyorum. Ben de şükrediyorum, çok güzel bir ilçe. Ancak ilçenin bazı mağduriyetlerinden bahsedildi, inşallah giderilecek. Keyif verici yeşili, doğası, yürüyüş yolları, yaylalı bir ilçe. Bu organizasyon için öncelikle muhtar hanıma teşekkür ediyorum. İsteyince her şey oluyor. Yeter ki, istemek gerekiyor. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu

Vali Kenan Çiftçi'nin Akkuş programına, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın, MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt da katıldı.

Kaynak: İHA