Etimesgut'un Vergi Rekortmenleri İftarda Buluştu

ANKARA - Ramazan etkinlikleri kapsamında Etimesgut İşadamları Derneği'nin geleneksel iftar ve Etimesgut Vergi Rekortmenleri ödül programı gerçekleşti.

Eryaman, Grand Park Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ETİAD Başkanı Hasan Hüseyin Koca, Kenya maslahatgüzarı Lindsay Kiptiness ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Etkinlikte konuşan ATO Başkanı Bezci, ATO'da yeni bir ekiple tekrar seçildiklerini belirterek, Ankara için çalışacaklarını, Etimesgutlu iş adamlarının ne isteği olursa olsun kapılarının 24 saat açık olduğunu, onlara ellerinden geldiği ölçüde yardımcı olacaklarını ifade etti.

Ramazan'ın barış birlik ve kardeşlik ayı olduğunu söyleyen Bezci, önümüzde Kadir gecesi olduğunu hatırlatarak, "Şimsiden hepinizin kadir gecesini tebrik ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Gecede konuşan ETİAD Başkanı Koca, ramazanın af, mağfiret, paylaşma ve bütünleşme ayı olduğuna dikkati çekerek, ramazanın barış ayı olduğunu, kargaşadan ve kavgadan uzak olmak anlamına geldiğini belirtti.

Suriye'de yaşananların içini acıttığını belirten Koca, "Mısır'da demokrasi katliamının ardından ramazan gününde yapılan insanlık katliamını ibretle ve kaygıyla izliyoruz. Bu olanları kabullenmek ve sessiz kalmak vicdanların kabul edeceği bir durum değildir" ifadesini kullandı.

Koca, firmaların ortaklık kültürünü tecrübe etmesi geliştirmesi ve önemli projelere imza atmalarını gururla takip ettiklerine değinerek, bu oluşumların daha büyük ortaklıklarla pekişmesi, ihracata ve uluslararası yatırımlara yönelmesi gerektiğini vurguladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Demirel de katılımcıların ramazan ayını kutladı.

Kenya maslahatgüzarı Kiptiness, konukların ramazanının mübarek olmasını dileyerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçleneceğine inandığını söyledi.

Ramazan ayının hoşgörü ve sevgi ayı olduğunu vurgulayan Kiptiness, insanların birbirinin yaşam biçimine her zaman ramazan daki gibi hoşgörü göstermesiyle ihtilaflar yaşanmayacağını bu sevgi ve hoşgörünün 365 gün devam etmesi gerektiğini ifade etti.

İftar programının sonunda, vergi rekortmenlerine plaket verilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: AA