Haber Arşivi

Alkollü İçkilerle İlgili Düzenleme

Giresun - AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, alkolle ilgili düzenlemeleri de içeren kanuna ilişkin, "İçki içen insanın içkisine kesinlikle bir müdahale söz konusu değil, gençlerin ve kişilerin içkiyle temaslarının kolaylaştırılmasına yönelik faaliyetlerin kısıtlanması amaçlanıyor" dedi.

9 Haziran 2013 Pazar   00:01:43

Terör Örgütü Mensuplarına Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Diyarbakır - Şırnak'ın Cudi Dağı'nda yaklaşık 1,5 yıl önce çıkan çatışmada teslim olan ve haklarında "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma" gerekçesiyle dava açılan 2 PKK'lı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

9 Haziran 2013 Pazar   00:00:40

Off Müsabakaları

Diyarbakır - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi Play-Off müsabakaları devam ediyor.

9 Haziran 2013 Pazar   00:00:39

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Açıklaması

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara ilişkin, "Arzumuz gerginliklerin sona ermesi, daha huzurlu bir ortamın olması, normal günlük hayatın devam etmesi. Ama yaşanan tablonun bize gösterdiği, Sayın Başbakanın çıkışları, sanki böyle bir olayı benimsememiş, huzur istemiyor, tam tersine 'toplumda gerginlik yaratacağım, gerginlikten bir şeyler çıkaracağım, nemalanacağım' gibi bir havası var. O nedenle biraz umutsuz bakıyorum, keşke sorun çözülebilse" dedi.

9 Haziran 2013 Pazar   00:00:12

 1  2  ...  57  58