Gökçek, büyük oyunu belgelerle deşifre etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunun yalar önce planlandığını belgelerle ispat etti.

Gökçek, büyük oyunu belgelerle deşifre etti
Beyaz Tv'de ekrana gelen “Basın Kulisi” programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGB'nin toplantısına katılan CHP'li milletvekillerini de bir bir deşifre etti. Gökçek, TGB'nin Nisan ayında yaptığı toplantıda Genel Başkan Çağdaş Cengiz'in, Gezi parkı eylemlerinin sinyalini verdiğini ve tüm salona bu konuda yemin ettirdiğini ve bu yemini edenler arasında da CHP'li vekillerin olduğunu söyledi.

CHP'Lİ VEKİLLERİ BİR BİR DEŞİFRE ETTİ
Gezi Parkı eylemlerinde provokasyonun baş aktörlerinden TGB'nin Nisan 2013 ayında yaptığı toplantıya CHP'li vekillerin de katıldığını kaydeden Gökçek “Bu videoda ne diyor? Mayıs ayının içinde bekleyin diyor. Ve Mayıs ayının sonunda bütün bu olaylar olmaya başlıyor. Yemin edenlerin içinde CHP Antalya Milletvekili Gürgut Acar, CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, CHP eski milletvekili Şahin Mengü, İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbay, Şule Perinçek, Ali Topuz, CHP'li milletvekilleri Enis Tütüncü, CHP eski başkanvekili Hakkı Süha Okay, CHP eski Milletvekili Cana Artıman, CHP Kadın Kolları yöneticileri de var. “ dedi.

CHP KAPATILMALI, ÇÜNKÜ…

TGB'nin toplantısında ağırlıklı olarak CHP'li vekillerin olduğuna dikkat çeken Gökçek “Bunlar birlikte Mayıs ayı içerisinde bu işleri yapmak için yemin ediyorlar. İşte bunun için CHP kapatılmalı. TGB, İşçi Partisi ve CHP'nin müşterek Gençlik Kolları gibi çalışıyor. Eğer bir parti hükümeti devirmek için yasadışı yollarla başvurursa o partinin kapatılması için bir sebeptir. CHP'li, milletvekilleri ve yan kuruluşları bu kapatma nedenine sebep olabilecek onlarca suç işlemişlerdir. Savcıların bu suçluları tek tek ortaya çıkartmaları lazım.

BEYAZ GAZETE