CHP'li Adnan Keskin bir öyle., bir böyle

Beyaz Gazete, CHP'li Adnan Keskin'in yalanını ortaya çıkardı...

CHP'li Adnan Keskin bir öyle., bir böyle
Halktv'de canlı yayına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin Ankara'da Aylin isimli bir genç kızın genç kadın panzerin altında kaldığını iddia etmişti.

Halk Tv'de katıldığı canlı yayında Ankara'da Aylin isimli bir genç kızın panzerin altında kalarak hayatını kaybettiğini öne süren CHP'li Adnan Keskin, Beyaz Tv'de katıldığı canlı telefonda ise bu sözlerini inkar etti.

Dinamit programına telefonla bağlanan Keskin, Halk Tv'de katıldığı yayında iddiaları sosyal medyaya dayandırarak söylediğini ifade ederken, kendi ağzından böyle bir iddiada bulunmadığını öne sürdü.

BİZDEN KAÇMAZ
Beyaz Gazete ise, CHP'li Adnan Keskin'in Halk Tv'de katıldığı yayında iddialarını sosyal medyaya göre değil, kendi ağzından bu sözleri söylediğini tespit etti. Adnan Keskin, Halk Tv'de Aylin isimli genç kızın panzer altında kaldığını kendi sözleriyle öne sürerken, Beyaz Tv'de yayınlanan “Dinamit” programında ağız değiştirdi ve bu iddiayı kendisinin öne sürmediğini ve sosyal medyada yazılanlara göre bu iddiayı öne sürdüğünü ifade etti.

YALANI ORTAYA ÇIKINCA RASİM OZAN'A SARDI

Rasim Ozan'ın ince ayrıntıyı fark etmesinden sonra, yalanı ortaya çıkan CHP'li Adnan Keskin ise yalanını ört-bas etmek için Rasim Ozan Kütahyalı ile tartıştı.

BEYAZ GAZETE