Beyaz Tv'de Rasim Ozan-Adnan Keskin kavgası

Beyaz TV'de ekrana gelen Dinamit Masası programında gergin anlar yaşandı.

Beyaz Tv'de Rasim Ozan-Adnan Keskin kavgası
CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Haberleri">Adnan Keskin'in telefonla yayına katıldığı programda Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı diyaloglar yayına damgasını vurdu.

Halktv'de canlı yayına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Haberleri">Adnan Keskin Ankara'da Aylin isimli bir genç kızın genç kadın panzerin altında kaldığını iddia etmişti. Rasim Ozan Kütahyalı ise bu iddianın doğru olmaması halinde bu söylemleri yapan insanların “Şerefsiz” olduğunu söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu sözleri sonrası canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Haberleri">Adnan Keskin canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı ile tartıştı. Tansiyonun tavan yaptığı programda Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli arasında da gergin anlar yaşandı.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin arasında yaşanan o gergin diyaloglardan bazıları;

Adnan Keskin: Sensin şerefsiz


Rasim Ozan Kütahyalı: Terbiyesizlik yapma.. Provakatörün kralı sensin!

Adnan Keskin: Ben şerefsiz değilim…O lafı söyleyen şerefsizdir.

Rasim Ozan Kütahyalı:Özür dile yoksa yargıya hesap vereceksin! İç savaş mı istiyorsunuz.. İnsanlar birbirini öldürsün mü istiyorsunuz. Gerçekse helal olsun diyeceğim ama bu yalansa şerefsizliktir, provokasyondur.

Adnan Keskin: Rasim Ozan'ı muhatap kabul etmiyorum. Rasim Ozan uşaklığına devam etsin

Rasim Ozan Kütahyalı:Esas uşak sensin. Suriye uşağı sensin. Vatan haini sensin. Yalancı, haysiyetsiz. İnsanları sokağa döktün. Türk Milletinden özür dileyeceksin.

BEYAZ GAZETE