Yavru Vatandan Hamamönü’ne Ziyaret

Restore edilen tarihi sokakları, her zevke ve beğeniye hitap eden kafe ve restoranları, insanı zamanda yolculuğa çıkaran tarihi konaklarıyla Hamamönü, Ankara’ya gelen tüm yabancı misafirlerin ziyaret ettiği ilk durak olmayı sürdürüyor.

Yavru Vatandan Hamamönü’ne Ziyaret
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Sibel Siber ve beraberindeki heyet, Ankara ziyareti kapsamında Hamamönü’nü gezdi.
Bir dizi resmi ziyarette bulunmak için Ankara’ya gelen Siber ve beraberindeki heyet, Ankara gezi programlarında ilk ziyaretlerini Hamamönü’ne yaptı. Hamamönü sokaklarında kısa bir gezinti yapan Meclis Başkanı Siber, Hamamönü’nü çok beğendiğini dile getirerek başarılı belediyecilik çalışmaları için Altındağ Belediyesi’ni kutladı.

MECLİS BAŞKANI SİBER, EBRU YAPMAYI DENEDİ
Altındağ Belediyesi Sanat Sokağı’nı gezen ve buradaki atölyeleri ziyaret eden Kıbrıs heyeti, ebru sanatçısı ve hocası Halime Çepni’nin atölyesinde ebru yapımının inceliklerini görme fırsatı buldu. Ebru sanatını yakından tanıyan Meclis Başkanı Siber, marifetlerini göstermek için kolları sıvadı. Önlüğü takıp fırçayı eline alan konuklar, ebru tekkesinin başına geçerek hünerlerini sergiledi

Kaynak: İHA