Canlı yayın fena karıştı!

Demokratikleşme paketi canlı yayını gerdi! Konuşmacılar birbirine girdi.

Canlı yayın fena karıştı!
Türkiye, Başbakan Erdoğan 'ın açıkladığı demokratikleşme paketini tartışıyor. KONTV 'de yayınlanan'Yarına Dair Yeni Sözler'programında da gündem, bazı özgürlüklerin önünü açan demokratikleşme paketiydi.

Siyasetçi Savcı Sayan ile tartışan Samanyolu Televizyonu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu programı terk etti.

KONTV 'de yayınlanan ve Ankara Temsilcisi Sinan Burhan 'ın sunduğu “Yarına Dair Yeni Sözler” programında Başbakan Erdoğan 'ın açıkladığı demokratikleşme paketi değerlendirildi.

Programın konukları Samanyolu Televizyonu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu, Milli Gazete Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz ve Siyasetçi Savcı Sayan 'dı. İlk sözü alan Sayan, paketi devrim olarak niteledi ve desteklenmesini istedi.

Gazeteci Mustafa Yılmaz ise paketin yeterli olmadığını söyledi.

Samanyolu Televizyonu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu ise “Demokratikleşme paketinde başörtüsünden daha fazlası olmalıydı” dedi.

Savcı Sayan 'ın demokratikleşme paketini küçük görmeyin çıkışı tartışmanın fitilini ateşleyen cümle oldu. Sonrasında tansiyon daha da yükseldi.

Tartışma sonunda Abdullah Abdulkadiroğlu, stüdyoyu terk etti. Programın ikinci bölümüne ise Savcı Sayan izleyicilerden özür dileyerek başladı.