Yozgat’a mevsimin ilk karı yağdı

Kar görüntüsü
Yok Artık Kar Yağışı Kışla Yaz Mevsimi 

-Vatandaşların görüntüsü
-Detay
-Röportaj

( YOZGAT ) YOZGAT

- Bir süredir soğuk havanın etkili olduğu Yozgat’ta mevsimin ilk karı yağdı. Öğle saatlerinde kent merkezinde başlayan kar yağışı kısa süre etkili oldu. 15 dakika süren kar yağışı daha sonra yağmura dönüştü. Vatandaşlar kurak geçen yaz mevsiminin ardından kar yağışının önceki yıllara göre bu yıl geç kaldığını söyledi.

Kar yağışını uzun süre beklediklerini söyleyen Musa Karadavut, “Bereket yağdı. Barajlarımızın dolmasını istiyoruz, çiftçilerimiz susuz kalmıştı bereketli olsun. Bugün yağmuru bekliyorduk ama kar yağdı” dedi.
Selahattin Aydoğmuş ise “Daha önce bekliyorduk ama geç kaldı. Eskiden ekim ayında kar yağardı mayısa kadar sürerdi. Toprağı özlerdik kar kalksa diye. Bu karın da uzun süreceğini düşünmüyorum. Eski kışlar yok artık” şeklinde konuştu.
(BMG-OE-
Yok Artık Hakkında
Birbirinden şaşırtıcı konuları, bilimsel teorileri, gizemli sırları, gözümüzün önünde olan ama göremediğimiz detayları, tarihin bilinmeyen yüzünü ve daha birçok gerçeği keşfetmeye hazırlanın. Size sürekli bir şaşırtma efekti verdirecek, Dilara Sayan’ın muhteşem sunumuyla ekrana kilitleneceğiniz “Yok Artık” tazelenmiş ve dinamik içeriğiyle yakında Beyaz TV’de…...
devamı
20 Kasım 2020 Cuma günü yayınlandı