Ruslar Yine Çoştu

Antalya'da Terra City Alışveriş Merkezi'nde planlı şekilde aniden ortaya çıkan 200 Rus çocuk Flash Mob gösterisi sundu. Gösteri büyük küçük herkesin beğenisini topladı
Alışveriş İngilizce Alışveriş Merkezi 


Çocuk festivali seçmeleri için Antalya'da bulunan ve yaşları 6 ile 14 arasında değişen 200 Rus çocuk Terra City Alışveriş Merkezi'ne kapılardan normal müşteri gibi aileleri ile girdi. Mağazalara bakarak ilerleyen çocuklar biranda çalmaya başlayan müzikle hep birlikte dans etmeye başladı. Aynı anda aynı hareketleri yapan çocuklar AVM'de bulunan vatandaşların dikkatini çekti. Rusça ve İngilizce müzikler eşliğinde dans eden çocuklar, daha sonra normal hareketlerine devam etti. Çocuklar her şeyin normale döndüğü anda yeniden gelen müzikle dans etti. Ellerindeki poşetleri şişirerek patlatmaya çalışan çocuklar izleyenlerden tam not aldı.

Flash Mob gösterisinde yer alan çocuklardan Yanna Çukrova, insanları şaşırtmak ve eğlendirmek adına bu dansı yaptıklarını söyledi. Türkiye'ye 3. gelişleri olduğunu hatırlatan Cukrova, kalabalık mekanlarda bu tür dans gösterileri yaptıklarını dile getirdi.

Bir diğer çocuk Ivan Grigoryev, Türkiye'yi çok sevdiğini ifade ederek, ' Flash Mob çok komik bir organizasyon. İnsanları şaşırtmak ve etkilemek çok güzel. Hem eğleniyoruz, hem de farklı bir etkinlik yapıyoruz ' dedi.

Organizasyon Sorumlusu Evgeniy Orlov'da Antalya'da festival seçmeleri için bulunduklarını belirterek, ' Bu festivale farklı ülkelerden yetenekleri olan çocuklar katıldı. Kaldığımız otelde birkaç yarışma düzenledik. Burada da Flash Mob gösterisi sunduk. Yani kısaca çocukların iyi yönde yaramazlık yapabilmesini amaçladık. Sadece kendilerini değil etrafındakileri de eğlendirebileceklerini gösterdik. İzleyicilerin eğlenmesi de bizim için çok güzeldi. Herkesin içerisinde yaramaz bir çocuk yatarı. Bizde bunu ortaya çıkarmaları için onlara bir fırsat sunuyoruz ' açıklamasını yaptı.

FLASH MOB NEDİR:

Planlı bir şekilde aniden ortaya çıkan kalabalık bir grubun aynı anda aynı hareketi sergileyerek şaşkınlık yaratması anlamına gelir.

7 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı