ODTÜ Yoluna Midibüs Ve Halk Otobüsü Esnafından Baklavalı Destek

Ankara İli ve İlçeleri Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf ve Derneği, ODTÜ'de devam yolda çalışmaları sürdüren işçilere baklava ikram ederek destek verdi.Ankara İli ve İlçeleri Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf ve Derneği Başkanı Kurtuluş kara ve beraberindeki şoför esnafı ODTÜ yolundaki çalışmaları sürdürüldüğü alana araçları ile geldi. Burada bir açıklama yapan Kara, ODTÜ arazisin içinden geçen bu yolun iddia edildiği gibi , ODTÜ yerleşkesini ikiye bölmediğini vurgulayarak ' Hatta yerleşkeye bir kaç yüz metre mesafeden geçmektedir. ODTÜ öğrencileri ve çalışanları, bu yolun ne gürültüsünden ne de kirliliğinden etkilenebilir. Eğer sorun ağaçların kesilmesi ise, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, kesilen ağaçların 10 kat fazlasını, istenilen yere dikebileceğini söylemektedir ' dedi.
Odtü Belediye Başkanı Melih Gökçek 


Yolun ODTÜ'nün yükselişine katkı sağlayacağını düşündüklerini belirten Kara, yolun açılmasının gerekliliğine inandıklarını kaybetti. Kara ve beraberindeki şoförler yol yapımında çalışanlara baklava ikram etti.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
30 Ekim 2013 Çarşamba günü yayınlandı