Kravatını Sivil İtaatsizliğe Alet Etti

BDP'li Ufuk Uras, sivil itaatsizlik eylemini Meclis'e taşıdı. Uras yaptığı hareketle Meclis Başkanı'nı güldürdü. BDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüden yaptığı konuşmanın ardından ' Yasaksız, kılık kıyafet yasağı olmayan bir Meclis diliyorum ' diyerek kravatını çıkardı ve kürsüye taktı.

Ufuk Uras bir görevli vasıtasıyla kendisine ulaştırılan kravatı takmayı red ederek oturduğu yerdeki mikrofona astı ve diğer BDP milletvekilleriyle salonu terk etti. Ardından CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce yaptığı konuşmada, '' 4 buçuk yıl milletvekilliği yaparak önemli mesafe alamadığını, 4 buçuk yıl burada yat ondan sonra böyle bir eylem yap '' diyerek Uras' ı suçladı.


Meclis Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Milletvekili Ufuk Uras 

Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
5 Nisan 2011 Salı günü yayınlandı