Başıboş sokak köpekleri esnaf ve vatandaşlar korku saçıyor

Güvenlik kamerası görüntüler
Sokak Köpeği Kamera Güvenlik Kamerası Sokak Köpekleri Aktüel 

-Köpeklerin başka bir köpeğe saldırma anları
-Esnafın korku dolu anları
-Esnafın köpeklere paspas fırlatması
-Esnaflardan aktüel görüntü
-Röportaj

( OSMANİYE - ÖZEL)- Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde sürü halinde gezen başıboş köpekler esnaf ve vatandaşlara korku saçıyor- Sürü halindeki köpeklerin bir başka köpeğe saldırmasına şahit olan ve korku dolu anlar yaşayan esnaf Yunus Karınlı, can havliyle attığı paspasla kendilerini koruduklarını söyledi OSMANİYE

- Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde sürü halinde gezen başıboş köpekler esnaf ve vatandaşlara korku saçıyor. Sürü halindeki köpeklerin bir başka köpeğe saldırmasına şahit olan ve korku dolu anlar yaşayan esnaf Yunus Karınlı, can havliyle attığı paspasla kendilerini koruduklarını söyledi.

Düziçi ilçesi Refik Cesur Bulvarı üzerinde esnaflık yapan Yunus Karınlı ve Veli Köken, iş yerlerinin önünde oturdukları sırada korku dolu anlar yaşadı. İş yerlerinin önünde oturan esnaf arkadaşlar, sohbet ettikleri sırada önlerinde bulunan bir sokak köpeğine sürü halinde dolaşan diğer köpekler saldırdı. Ne olduğunu anlayamadan panik halde oturdukları yerden kalkan iki arkadaştan Yunus Karınlı köpekleri kendilerinden uzak tutmak için can havliyle yerden eline geçirdiği paspası fırlattı. Paspastan korkan köpekler dağılırken esnaflarda rahat bir nefes aldı. Yaşanan panik anları da anbean iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. “Yerimden kaçmak amaçlı kalktım da paspas aklıma geldi” Yaşadığı korku dolu anları anlatan Yunus Karınlı, “Saat 7 gibi dükkânımızı açtık. Arkadaşla burada sohbet ediyorduk. İki üç köpek gel birbirlerine hırlaşıp dururken biri bir tanesine geldi diğerleri de sürü halinde nereden geldiyse hepsi bir köpeğe çöktü öldürüyorlar. Bende kaçmak amaçlı kalktım da paspas aklıma geldi. Can havliyle paspası aldım üzerlerine attım. Allah’tan köpekler korktu da kaçtı. Ben iş yerinden yorgun eve gidiyorum bir çöp atıyorum. Hanım diyor köpeklerden çocukları çöp atmaya gönderemiyorum” diye konuştu.
(SKY-
12 Ağustos 2021 Perşembe günü yayınlandı