Tırlar durduruldu Türkmenler öldü

Adana'da durudurulan MİT tırlarıyla ilgili tartışma sürerken olayın perde arkasına Beyaz Haber ulaştı. Suriye Türkmen Milli Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tarık Sulo Cevizci tırlarla ilgili Beyaz Haber'e çok özel açıklamalar yaptı. Cevizci, ' Tırlar durdurulmasaydı binlerce Türkmen IŞİD saldırısına maruz kalmayacaktı ' dedi.
Işid Cumhuriyet Gazetesi Beyaz Haber Genel Başkan 


Adana'da durudurulan MİT tırlarıyla ilgili tartışma sürerken olayın perde arkasına Beyaz Haber ulaştı. Suriye Türkmen Milli Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tarık Sulo Cevizci tırlarla ilgili Beyaz Haber'e çok özel açıklamalar yaptı. Cevizci, 'Tırlar durdurulmasaydı binlerce Türkmen IŞİD saldırısına maruz kalmayacaktı' dedi. Cevizci, Cumhuriyet Gazetesi'nin haberinin ardından IŞİD'in tekrar saldırıya geçtiğini de söyledi.


Işid Hakkında
IŞİD, aynı zamanda, Dünya'nın en zengin terör grupları arasında sayılmaktadır.Irak Savaşı'nın ilk yıllarında kurulan ve 2004 yılında El Kaide'ye bağlılığını ilan eden grup bir süre sonra Irak El-Kaidesi adını aldı. Grup genelde Sünnî topluluklar olmak üzere Mücahidîn Şûra Konseyi, el-Kaide, Jaysh el-Fatiheen, Jund el-Sahaba, Katbiyan Ansar el-Tevhid vel Sunnah, Jeish el-Taiifa el-Mansoura gibi farklı isyancı gruplardan oluşur ve onların desteğini...
devamı
2 Haziran 2015 Salı günü yayınlandı