Survivor All Star'da Turabi'nin atarlı lafları güldürdü

Survivor All Star yarışmasının ilk bölümüne Turbo lakaplı Turabi yine yaptı yapacağını ve giderli sözleri ile geceye damgasını vurdu.
Ahmet Dursun Survivor Survivor All Star 2015 


Turbo Turabi ilk eleme gecesinde daha önceki sezonlarda sorun yaşadığı eski Survivor yarışmacılarına ilginç süpriz hazırladı. Turabi eleme gecesi kağıtlarına atarlı göndermelere yazarak izleyenleri tebessüm ettirdi.

Turabi; 'Survivor All Star'a hoşgeldik, All Star'dan önce geçmişimize kısaca bir bakalım, kimleri gömmüşüz, Hayatta iki şeye dikkat edeceksin,bir yolda giderken kavşaklara, iki yüzüne karşı gülüp arkandan iş çeviren...' diyerek Akın'a, Senin yaptığın gider benim hoşuma gider Ekrem'e , Vur hançeri kalbime kalbim kana bulansın ama fazla derine inme çünkü orada sen varsın Samanta'ya, Sana çok yüz verdim 96'sını geri alıyorum, şimdi etrafımda 4 dön bakalı Sahra'ya, Ne olursan ol kim olursan ol benim olduğum yerde akıllı ol Mert'e, Bir av sahasına avcı ol gerekirse ölen ol ama sen sen ol avcıya av getiren İT olma Yiğit'e, Keser döner sap döner gün gelir hesap döner Gökhan'a, Benimle yarışmaya cesareti olanın sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı Ahmet Dursun'a selamını gönderdi.
Survivor All Star 2015 Hakkında
Survivor All Star 2015...
devamı
24 Şubat 2015 Salı günü yayınlandı