Özlem Zengin ve Nur Serter arasında ikna odaları gerilimi

Haber Türk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı adlı programın dün akşamki konukları Özlem Zengin, Nur Serter, Ahmet Gündoğdu, Kamuran Karaca, Hayri Kırbaş oldu. Çok sert tartışmaların yaşandığı programda konukların birbirleri ile ideolojik bir savaş verdikleri gözden kaçmadı. Okullarda verilecek ve değerlerimizi anlatacak olan seminerlerin tartışıldığı programda, konu geçmişte yaşanan ve bir çok kişinin hayatının kararmasına neden olan ikna odalarına gelince konuklar arasında hararetli bir tartışma yaşandı.
Didem Arslan Nur Serter Ahmet Gündoğdu İkna Odaları 


Özlem Zengin, Nur Serter'in geçmişte yaptıkları ile şimdi savunduğu şeylerin çok farklı olduğunu dile getirdi. Nur Serter ise bu durumu klasik bir AKP'li tavır olarak değerlendirdi ve canlı yayında küçük bir şov yaptı. Özlem Zengin'in konuşmasını kesmek için konuşmanın belli bir bölümğnden itibaren alkış tutan Nur Serter isteğinde başarısız oldu.

Kamuran Karaca ise genç kızların hayatları ile oynadınız sözlerine ' Bırakın bu edebiyatı ' deyince, Özlem Zengin'in büyük tepkisi ile karşılaştı. Özlem Zengin ' Bu edebiyat değil, hayat! Nasıl bu şekilde küçümsersiniz! ' diyerek haklı tepkisini ortaya koydu. İşte programda yaşanan o dakikalar....
16 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı