Michael Jackson'ın kardeşi Janet Jackson tesettüre büründü

Micheal Jackson'ın dünyaca ünlü şarkıcı kız kardeşi Janet Jackson, Müslüman olduğunu açıkladıktan sonra şimdi de kıyafetleriyle görenleri şaşırttı!
Söylemezsem Olmaz Janet Jackson Londra Müslüman 


Micheal Jackson'ın kız kardeşi Janet Jackson, hamile olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görüntülendi.

Katarlı iş adamı Wissam Al Manna ile evlenen Jackson, nisan ayında hamile olduğunu öğrendikten sonra turnesini iptal etmiş, müzik dünyasına ara vermişti.

Sahnede cesur kıyafetleriyle adından söz ettiren 50 yaşındaki şarkıcı Janet Jacson, evlendikten sonra gözlerden uzak bir hayat sürdürmeye başlamıştı.Wissam Al Manna ile 2012 yılında evlendikten sonra Müslüman olduğunu açıklayan şarkıcı, hamile olduğuyla ilgili çıkan haberlere uzun süre sessiz kalmıştı.Eşiyle birlikte Londra'da alışveriş yaparken görüntülenen şarkıcının tesettüre girmiş hali dikkat çekti.100 milyondan fazla albüm satışına sahip Jackson, tüm zamanların en iyi kadın solo şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor.

Konu ' Söylemezsem Olmaz ' da tartışıldı...

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
26 Ekim 2016 Çarşamba günü yayınlandı