İstanbul'da Hava Durumu (Ankara İzmir Antalya)

İstanbul'da Hava Durumu (Ankara İzmir Antalya) Türkiye'de Hava Durumu Ankara - İzmir - İstanbul (14.01.2013) Son dakika hava durumu. 14 Ocak 2013 Türkiye'de hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Durumu, İstanbul Hava Durumu. En güncel hava durumu bilgisi, Ankara Hava Durumu, İzmir Hava Durumu, Ankara Hava Tahmini, İstabul Hava Tahmini ve Yurttta hava durumu.
Son Dizisi Batı Karadeniz Kuzey Ege Karadeniz 


METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre: Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Sivas, Kayseri, Aksaray, Sakarya, Antalya ve Kastamonu çevrelerinde görülecek yağışların; Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Yurdun kuzey ve batı kesimlerinde kuzeyli yönlerden, iç ve doğu bölgelerde ise güney ve güneybatı (lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

BUZLANMA ve DON OLAYI UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu bölgelerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BACA GAZI ZEHİRLENMELERİ UYARISI: Rüzgarın, iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı, doğusu çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Sakarya çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BALIKESIR Parçalı bulutlu 0 12
BURSA Parçalı bulutlu 2 11
ÇANAKKALE Parçalı bulutlu 4 14
ISTANBUL Parçalı bulutlu 4 9
EGE Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
A.KARAHISAR Parçalı bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yer yer sisli -2 9
AYDIN Parçalı ve az bulutlu 4 16
IZMIR Parçalı ve az bulutlu 4 14
MANISA Parçalı ve az bulutlu 2 14
AKDENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Antalya kent merkezi ile Kemer çevrelerinin kısa süreli hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA Parçalı ve çok bulutlu 6 13
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, kent merkezi ile Kemer çevreleri kısa süreli hafif sağanak yağışlı 10 16
HATAY Parçalı ve çok bulutlu 5 13
MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 7 13
İÇ ANADOLU Parçalı, doğusu çok bulutlu, Sivas ve Kayseri çevrelerinin kar yağışlı, Aksaray çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ANKARA Parçalı bulutlu -3 7
ESKISEHIR Parçalı bulutlu -3 7
NEVSEHIR Parçalı ve çok bulutlu -4 4
SIVAS Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -4 1
BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Kastamonu'nun iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde aralıklı yağmurlu -1 8
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yer yer sisli -6 6
DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde aralıklı yağmurlu -1 8
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde aralıklı yağmurlu 0 8
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.
ARTVIN Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yağmur, iç kesimleri aralıklı kar yağışlı -1 3
RİZE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 5 7
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 5 9
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 6 10
DOĞU ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, Malatya, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yüksek kar örtüsü nedeniyle çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Kuvvetli olmak üzere, bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin doğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor.
ARDAHAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -17 -9
ERZINCAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -13 -5
ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -19 -8
VAN Parçalı ve çok bulutlu -11 0
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin doğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor.
ADIYAMAN Parçalı bulutlu -1 8
DİYARBAKIR Parçalı bulutlu -3 7
SANLIURFA Parçalı bulutlu 0 10
SIIRT Parçalı bulutlu -4 3

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.
KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de ilk saatlerde batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar batısı, sabah saatlerinden itibaren geneli güneydoğudan, günün ilk saatleri doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 , ilk saatlerde 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta ve Doğu Karadeniz'de ilk saatlerde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güneydoğudan, ilk saatlerde kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.
EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve güneydoğudan, ilk saatlerde kuzeydoğudan, Güney Ege'de ilk saatlerde kuzeybatıdan, günün ilk saatlerinde kuzeydoğudan, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Antalya Körfezi çevreleri aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeydoğudan, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğu, batısı güneybatıdan, yarın (Pazartesi) öğlen kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
14 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı