Gökhan Türkmen doğacak kızına seslendi

Beyaz Show'a bu hafta Türk Pop Müziği'nin sevilen sesi Gökhan Türkmen, Çok özlenen bir ses Zeynep Casalini, Beşiktaşlı eski futbolcu Ahmet Dursun, Bizim Hikaye filmi ile Sera Tokdemir ve Haluk Piyes, Muhteşem sahne performansıyla Pinhani konuk oldu.
Ahmet Dursun Sera Tokdemir Gökhan Türkmen Zeynep Casalini Haluk Piyes 


Geçtiğimiz yaz evlenen ve baba olacak olan Gökhan Türkmen'in doğacak kızı için söylediği sözler ise canlı yayında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Gökhan Türkmen, bir kızı olacağını söylerken mikrofonu eline aldı ve doğacak olan kızına şu sözlerle seslendi:

Sevgili kızım, bu anı o kadar çok bekledim ki... Yaklaşık on yıldır hep küçüklüğümden beri kız çocuğum olsun istedim. Hayatımda istediklerim hep oldu. Ve bu da onlardan biriydi. Seni şu an sabırsızlıkla bekliyorum. Seninle beraber inanılmaz bir aşk yaşayacağımı düşünüyorum. Ve bu aşkı eşimle birlikte beraber yaşayacağız. Seni çok seviyorum, Bir an önce gelmeni istiyorum Nilron.

BEYAZ GAZETE

Haluk Piyes Hakkında
Arkadaşlarının şiddete eğilim göstermesi üzerine hukuk okumaya karar verdi. Hukuk eğitimiyle birlikte tiyatro ve sinema eğitimi de alan Piyes, bu arada boks da yaptı. Bir ara fuarlarda sunuculuk yapan genç oyuncu, Los Angeles AFI'da 3 sene senaryo ve yönetmenlik , New York’ta ise Actors Studio’da Los Angeles HAW'da oyunculuk eğitimi aldı. Yabancılar,akıllarında kolayca tutabilmek için Luk Piyes demektedirler. Sosyal danışmanlığa devam eden Piyes,...
devamı
28 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlandı