Evleneceksen Gel'de Mustafa'nın garip rüyası

Show Tv ekranlarında yayınlanan Evleneceksen Gel adlı izdivaç programına, Mustafa adlı damat adayının anlattığı rüya damgasını vurdu.
Seda Sayan Show Tv Evleneceksen Gel Uğur Arslan 


Gelen her adayın annesi tarafından kabul görmemesi sonucu isyan eden ve bir an önce evlenmek isteyen Mustafa, programın adeta fenomeni oldu.

Son olarak kendisi gibi stüdyoda kısmet arayan Nehir'i kafasına takan Mustafa, annesini ikna etmek için her yolu deniyor.

Nehir'i rüyasında gördüğünü belirten Mustafa anlattıkları ile başta annesi olmak üzere stüdyodakileri gülme krizine soktu.

Rüyasında Nehir ile evlendiğini söyleyen Mustafa, “ Nehir'le nikâhımızı burada kıymışız eve gittiğimizde de annem bize inanmıyor. Gerçek olduğunu görünce de annem ve babam kalp krizi geçirip ölüyor. Biz de tek başımıza kalıyoruz” dedi.

Mustafa'nın anlattığı bu rüya sonrasında ise programa sunucusu Seda Sayan'Tövbe tövbe' şeklinde tepki verdi.

Stüdyoda Mustafa'nın anlattıkları duyan Nehir ise kısa süreli şok yaşadı.

Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
6 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı