Esra Erol'la da Ercan - Metin tartışması

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la programında hem duygusal anlar yaşandı hem de damat adayları arasında gerginlik yükseldi.
Esra Erol Fox Tv 


GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Programın gelin adaylarından olan Dürdane Hanım, anne olarak saf dışı bırakıldığını söyledi. Büyük oğlunun nişanlı olduğunu söyleyen Dürdane Hanım, “Babası'annenle görüşmezsen düğününü yaparım' diyor. Oğlum da benimle konuşmuyor” diyerek duygusal anlar yaşadı. “Büyük oğlum gelip elimi öpecek annem diyip boynuma sarılacak” diyen Dürdane Hanım gözyaşlarına hakim olamadı.

“SENİ DİNLEYE Mİ GELDİM?”

Bir diğer damat adayının Dürdane Hanım'ı eleştirmesi ise gelin adayına talip olarak gelen Metin Bey'i kızdırdı. Karşılıklı atışmalar boyunca sessiz kalan Metin Bey, “Kardeşim senin ne sıkıntın var da konuşuyorsun? Ben Artvin'den geldim, seni mi dinleyeceğim? Hikaye anlatma.” dedi. Metin Bey'in bu çıkışı stüdyoda büyük alkış aldı.
Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
6 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı